Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona suspèn la Fira de Mostres davant les noves restriccions per frenar la COVID-19

Actualitat Girona  -  15/10/2020  -  16:53

Estava previst celebrar l'esdeveniment del 28 d'octubre a l'1 de novembre, i hi havia 102 expositors confirmats


Reunió

Reunió



L'Ajuntament de Girona ha decidit suspendre la Fira de Mostres, que havia de celebrar-se del 28 d'octubre a l'1 de novembre coincidint amb les Fires de Sant Narcís, per les noves restriccions que el PROCICAT preveu aplicar a tot Catalunya a partir de demà per frenar l'expansió de la COVID-19. "Lamentem molt haver de cancel·lar la fira perquè aquest era l'espai per mostrar que el dinamisme econòmic no decau, que estem actius i que tots els sectors econòmics treballen per sortir d'aquesta situació al més aviat possible", ha afirmat avui l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en declaracions als mitjans de comunicació.

Aquests dies, s'està revisant la programació de les Fires de Sant Narcís per adaptar-la al nou escenari que es planteja. "Estem treballant intensament i la setmana que ve el vicealcalde explicarà totes les afectacions que puguin patir les Fires davant la situació actual, calen uns dies de marge per analitzar-ho", ha afirmat Madrenas, destacant que primer cal que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratifiqui les mesures plantejades per la Generalitat de Catalunya per frenar el virus.

Aquest matí, l'alcaldessa ha convocat el comitè assessor municipal per analitzar les restriccions que el govern català preveu aplicar per així estar preparats un cop entrin en vigor. A la trobada hi han assistit tots els regidors de l'equip de govern i responsables tècnics dels departaments municipals.

D'altra banda, l'alcaldessa i la tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, es van trobar dimecres al vespre amb els màxims representants dels agents econòmics i socials majoritaris de la ciutat. La reunió, celebrada a l'Ajuntament, va comptar amb el president de PIMEC, Pere Cornellà; el secretari general de les comarques gironines de la UGT, Xavier Casas; la secretària general de CCOO a les comarques gironines, Belén López; i el president de FOEG, Ernest Plana.

El motiu de la trobada va ser valorar la situació econòmica de la ciutat i l'evolució del mercat laboral, en el context de la pandèmia originada per la COVID-19. També es va parlar de possibles propostes per col·laborar amb l'objectiu de reduir les conseqüències sobre els sectors productius de Girona i el mercat laboral, i es van analitzar les darreres mesures preses per minimitzar el risc de contagi, així com les hipòtesis d'evolució de futur de la pandèmia.

Es va arribar al compromís de treballar pel desenvolupament econòmic i l'ocupació de la ciutat de Girona, i molt concretament de compartir plans de treball quant a la diagnosi de la situació econòmica real i per la formació ocupacional per tal de reduir la taxa d'atur a la ciutat. Per això es mantindran trobades periòdiques amb aquests objectius.


Autor: Redacció


#girona #firademostres #firadegirona


#girona #firademostres #firadegirona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...