Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

El Pot Petit oferirà un segon concert a la festa de Sant Martirià de Banyoles

Pla de l'Estany  -  09/10/2020  -  11:24

Serà el mateix divendres 23 d'octubre a la 1 del migdia a l'espai de Can Castanyer i les entrades es podran retirar online a partir d'avui




Després de la gran demanda de retirada d'entrades gratuïtes per al concert programat, el Pot Petit oferirà un segon concert el mateix divendres 23 d'octubre a la 1 del migdia al mateix espai de Can Castanyer. En dos dies s'han repartit o venut més de 4.300 entrades per a les activitats de la Festa de Sant Martirià i s'han exhaurit les localitats per als concerts de Miquel Abras, Ginestà o Roba Estesa, entre altres.

La decisió de programar un segon concert del Pot Petit s'ha produït després que dimecres, en menys de dues hores, s'exhaurissin les localitats que es distribuïen online per al primer concert previst de la formació gironina. Tot i que encara queden algunes localitats, que es repartiran presencialment demà dissabte a la plaça dels Turers, des de l'Ajuntament de Banyoles i la Comissió de la Festa Major s'ha acordat programar un segon concert que es farà el mateix dia, a la 1 del migdia, i al mateix espai de Can Castanyer.

Les entrades per aquest segon concert es podran retirar a partir d'avui divendres a les 8 del vespre des del web www.festesbanyoles.cat o bé presencialment a partir de demà dissabte a la plaça dels Turers.

El regidor de Festes, Miquel Cuenca, ha destacat que "les entrades s'han reservat per al públic de proximitat en consonància amb les recomanacions sanitàries i amb una festa que s'ha concebut sobretot per a la ciutadania banyolina".

Més de 4.000 entrades
Des que dimecres es va iniciar la venda i retirada gratuïta d'entrades per a la Festa de Sant Martirià, s'han repartit més de 4.300 entrades per a les diferents activitats que es faran del 22 al 26 d'octubre. S'han exhaurit les entrades per als concerts de Roba Estesa, Miquel Abras, Cala Vento, El Pony Pisador o Ginestà. En aquest cas, no se'n podran recollir presencialment.

Demà dissabte es farà la primera de les dues sessions matinals per a la recollida presencials de localitats. De les 10 del matí a les 2 del migdia a la plaça dels Turers, mentre que la segona matinal es farà aquest dilluns 12 d'octubre de les 10 del matí a les 2 del migdia a la plaça Major. A partir del proper dimarts 13 d'octubre, es podran demanar també a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, però caldrà reservar cita prèvia. De cada espectacle es poden reservar fins a un màxim de 6 entrades per persona.

Per a tots els espectacles, i en cas que quedin entrades, es podran retirar el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici. Es recomana accedir als diferents recintes mitja hora abans de l'hora d'inici. En el cas de les entrades gratuïtes, si no s'arriba a l'hora, s'alliberaran les entrades que no s'hagin ocupat.

La 'no festa major' de Sant Martirià està organitzada per l'Ajuntament de Banyoles, la Comissió de la Festa Major i les entitats del municipi i compta amb un programa de més de 40 propostes pensades per a tots els públics. Les activitats es faran principalment en quatre ubicacions: La Muralla, Can Castanyer, el pavelló de la Draga i el passeig de la Indústria.


Autor: Redacció


#elpotpetit #banyoles


#elpotpetit #banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...