Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Es realitza a Ripoll el primer control de seguretat ciutadana i salut pública amb la presència de la unitat canina

El Ripollès  -  14/09/2020  -  11:33

L'operativa policial es va centrar en la realització de controls a vehicles a diferents punts del municipi amb el resultat de l'aixecament d'un acte per trobada de marihuana, i a peu del carrer a la zona del centre sense incidències


Unitat canina

Unitat canina



Aquest passat cap de setmana, concretament la nit de dissabte a diumenge, la Policia Local de Ripoll conjuntament amb els Mossos d'Esquadra van efectuar el primer control de seguretat ciutadana i salut pública amb el suport d'una unitat canina.

L'operativa policial es va centrar en la realització de controls a vehicles a diferents punts del municipi amb el resultat de l'aixecament d'un acte per trobada de marihuana, i a peu del carrer a la zona del centre sense incidències.

En els pròxims dies es repetiran més accions com aquesta, tan de nit com també de dia, ja que un altre dels objectius és dur a terme tasques de prevenció i detecció davant de centres educatius i de punts de venda, que no només operen a les nits. Tal com ja vam publicar a Gironanotícies, en aquest cas, el gos no és propietat de la Policia Local, sinó que els serveis han estat contractats a l'empresa especialitzada APAK-9, així que el gos es desplaça a Ripoll el dia de l'operativa, acompanyat d'un guia amb qui manté una estreta relació i que és l'encarregat de custodiar-lo i donar-li ordres, sempre a raó de les indicacions dels cossos policials.


Autor: Redacció


#ripoll #policialocal


#ripoll #policialocal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...