Notícies més llegides



La Selva


Barcelona

Quim Torra rep les autores del llibre ‘Set amigues i un robatori misteriós a Egipte’

La Selva  -  03/09/2020  -  13:02

Les joves autores han explicat la campanya solidària que han impulsat amb la seva obra i el president les ha felicitat i les ha animat a seguir escrivint


Autores del llibre ‘Set amigues i un robatori misteriós a Egipte’

Autores del llibre ‘Set amigues i un robatori misteriós a Egipte’



D’un projecte solidari en forma de llibre al Palau de la Generalitat. Aquesta és la trajectòria que ha resseguit l’obra ‘Set amigues i un robatori misteriós a Egipte’ escrit per set joves escriptores gironines: l’Ariadna Bosch, l’Ariadna Vila, la Clàudia Cantó, la Ceci Cuadrado, la Núria Rosón, la Berta Parra i la Mariona Serra. Les autores han estat rebudes avui pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, per tal de perfilar com s’ha de desenvolupar la iniciativa solidària que embolcalla el llibre, que des de la seva aparició ha tingut un objectiu únic i concís: recaptar diners per finalitats altruistes.

A la trobada amb el president, que s’ha celebrat amb les habituals mesures de seguretat pròpies de la Covid, Torra s’ha mostrat molt interessat en el projecte, que destinarà tots els diners recaptats al projecte Hospital Amic de Sant Joan de Déu. Durant la recepció, les alumnes han explicat al president com han realitzat la campanya solidària, i al seu torn Torra les ha animat a seguir escrivint. En aquest sentit, les autores ja estan treballant en un segon llibre.

El projecte

La idea d’editar un llibre solidari va sorgir a l’inici del segon trimestre de cinquè de primària, quan un migdia, a l’aula d’informàtica de l’escola Les Alzines, les incipients autores van començar a escriure una història que uns dies més tard, després de fer un gir narratiu, les va conduir a conèixer un país desconegut: Egipte. Amb el pas del temps, i amb una bona dedicació de cadascuna d’elles,  l’obra va anar agafant forma. El secret? La unió de les estudiants, un vincle ferm que encara es va enfortir més després que la Clàudia hagués d’estar uns mesos convalescent. El resultat d’aquest camí compartit, fins llavors només imaginari, es va fer palpable amb l’edició del llibre, que destina els seus beneficis al projecte Hospital Amic. 

En aquest sentit, les autores van considerar des d’un primer moment que el més adient era ajudar a reforçar la tasca que duen a terme diàriament a l’hospital els pallassos, els musicoterapeutes, els voluntaris o els amics peluts -teràpies amb gossos-, amb l’objectiu que els infants puguin ser el més feliços possibles mentre duri la seva estada al centre hospitalari.


Autor: Redacció


#llibre #setamigues


#llibre #setamigues





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...