Notícies més llegides



+ Notícies


Lloret de Mar

Detenen quatre homes quan intercanviaven una bossa amb 7,5 kg de marihuana dins un cotxe a Lloret de Mar

+ Notícies  -  18/08/2020  -  14:25

Els agents els enxampen in fraganti quan introduïen la droga, valorada en 12.000 euros, dins un maleter




Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona van detenir el dia 12 d'agost, a Lloret de Mar, dos homes de 26 i 55 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Riudarenes i Blanes, així com dos homes de 31 i 48 anys, de nacionalitat holandesa i amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc el capvespre del passat 12 d'agost quan una patrulla d'aquesta Àrea es trobava fent patrullatge preventiu de robatoris a l'interior de domicilis per la urbanització Serrabrava de la població de Lloret de Mar.

En el marc d'aquesta prevenció van veure com quatre homes, que estaven al costat de dos turismes estacionats a l'avinguda del Pla de Rossell, introduïen una bossa blanca i vermella dins el maleter d'un dels turismes i, en veure la presència policial, van voler entrar ràpidament dins els cotxes per marxar.

Els agents els van interceptar, identificar i escorcollar. Quan van obrir el maleter d'un dels turismes aquest desprenia una forta olor de marihuana que provenia de la bossa que acabaven de guardar. Tot seguit van comprovar que duien 7,5 quilos de marihuana, distribuïts en vuit bosses petites.

A més, tres dels detinguts portaven, a les seves respectives bosses de mà, 8.540 euros en efectiu, bàsicament bitllets de 50 euros.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar el dia 15 d'agost a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#lloret


#lloret





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...