Notícies més llegides





Alt Empordà


L'Armentera

Denuncien un home que circulava en bicicleta a l'Armentera que va caure a la carretera i va donar una taxa d'alcohol cinc vegades superior a la permesa

Alt Empordà  -  10/08/2020  -  16:40

Donada la simptomatologia d'estar sota els efectes de les begudes alcohòliques, els agents li van intentar fer la prova a l'hospital de Figueres, amb un resultat indiciari de 1.23 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat


Arxiu

Arxiu



Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 5 d'agost, a la població de l'Armentera (Alt Empordà), un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Pere Pescador, per conduir un vehicle sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc la vesprada del 5 d'agost, a la carretera GIV-6303 a l'Armentera, quan agents de trànsit del sector de Borrassà van rebre l'avís d'adreçar-se a l'atropellament d'un home que circulava en bicicleta. Les primeres informacions indicaven que un turisme l'hauria accidentat i s'hauria donat a la fugida.

Quan els agents van arribar al lloc, van comprovar com el conductor de la bicicleta es trobava sota els efectes de l'alcohol i que cap indici feia pensar que un vehicle l'havia atropellat, tal i com ell manifestava.

Els fets s'havien produït en una recta, concretament a la travessera de la població, direcció Sant Pere Pescador, al punt quilomètric 2. Els mossos van determinar que el conductor havia desviat la seva trajectòria cap a la dreta i havia xocat, tot sol, amb la vorera del marge. L'home va quedar ferit lleu.

Donada la simptomatologia d'estar sota els efectes de les begudes alcohòliques, els agents li van intentar fer la prova a l'hospital de Figueres, amb un resultat indiciari de 1.23 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat. Davant la impossibilitat de poder-li fer les proves amb l'aparell evidencial es va procedir a fer l'extracció de sang per poder comprovar amb exactitud la taxa d'alcohol.

Els mossos el van denunciar administrativament per conduir un vehicle amb una taxa d'alcohol en sang positiva, una infracció regulada a l'article 20 del Reglament General de Circulació.


Autor: Redacció


#armentera


#armentera






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...