Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per intentar robar a l'interior d'almenys dos habitatges de Santa Eugènia

Actualitat Girona  -  05/08/2020  -  15:00

La col·laboració ciutadana va facilitar la localització dels sospitosos




La Policia Municipal de Girona va detenir, durant la nit del 4 d'agost, Lourdes G.P., de 41 anys; i Malek H., de 46 anys, tots dos veïns de Girona, com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa.

Al voltant de les 23.45 h, la Central de Comandament va rebre una trucada que alertava d'un possible robatori en un domicili. Seguidament, una patrulla de la Policia Municipal de Girona es va adreçar al lloc indicat. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber que un home i una dona estaven voltant pel carrer de Santa Eugènia amb actitud força sospitosa. En concret, anaven amb estris a les mans i s'aturaven a les portes d'alguns immobles amb gestos que podrien assenyalar que intentaven forçar-ne el pany.

Amb la descripció de les dues persones, els agents van poder localitzar els sospitosos. A continuació, els van aturar i escorcollar. La dona duia, dins una bossa de mà, un cisell, unes alicates i un tornavís, mentre que l'home portava amagada a l'esquena una pota de cabra.

Posteriorment, els agents van comprovar que en dues portes d'immobles hi havia senyals d'estar forçades. Per aquest motiu, els policies van detenir-los com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa. Tots dos detinguts tenen nombrosos antecedents per fets similars.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...