Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

Catalunya tanca discoteques, sales de ball i de festes amb espectacle pel coronavirus

+ Notícies  -  24/07/2020  -  19:43

Els restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals dels municipis amb restriccions hauran de tancar a la mitjanit




La Generalitat ha decidit tancar les discoteques, sales de ball i de festes amb espectacles de tot Catalunya com a mesura per reduir els contagis de coronavirus. Feia dies que el Govern havia avançat aquesta possibilitat i finalment avui el comitè tècnic del Procicat ha decidit suspendre a tot el país les activitats d'oci nocturn, perquè considera que la situació epidemiològica obliga a "adoptar mesures especials de contenció" per frenar la transmissió del virus.

Amb l'objectiu de limitar els espais de contagi, el Procicat també ha decidit que queden suspeses a tot Catalunya les activitats musicals amb pistes de ball i s'estableix l'horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo, arreu del país, a les dotze de la nit.

En aquells municipis, com Figueres i Vilafant o l'àmbit metropolità on ja s'apliquen mesures restrictives per contenir els brots, s'estableix per a les activitats de restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals, un horari de tancament a les dotze de la nit, excepte en aquells casos en què les ordenances municipals obliguen a tancar abans.

A més, el Procicat recorda que correspon als ajuntaments afectats i a l'Administració de la Generalitat, les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes en la resolució i que el seu incompliment comporta sancions. 

El termini de durada d'aquestes mesures és de quinze dies i entrarà en vigor aquest dissabte 25 de juliol.  

La patronal de l'oci nocturn, la Fecasarm, ja ha mostrat la seva indignació per una mesura que considera "indiscriminada" i que "va en contra de les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut".


Autor: Redacció


#catalunya #ocinocturn #coronavirus


#catalunya #ocinocturn #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...