Notícies més llegides





+ Notícies


Salt

Neix Saltfæstiu, proposta cultural adaptada a les condicions de seguretat que imposa la Covid-19

+ Notícies  -  14/07/2020  -  16:44

Se celebrarà entre el 24 i el 26 de juliol i els actes són gratuïts, amb aforament limitat i amb inscripció prèvia a la web viladesalt.cat (a partir del dimecres 15 de juliol)




Salt celebrarà entre el 24 i el 26 de juliol la proposta cultural i festiva Saltfæstiu, una programació adaptada a les condicions de seguretat que imposa la Covid-19. Organitzat per l'Ajuntament de Salt ha comptat amb la col·laboració de la Comissió de Festes, de les entitats del municipi i de La Mirona. També té el suport de la Diputació de Girona.

El Saltfæstiu neix amb propostes de mitjà i petit format, amb artistes de proximitat i amb espectacles per a tots els públics i totes les edats. El cartell ha estat dissenyat per Delphine Labedan, coordinadora de l'Escola Municipal de Belles Arts de Salt.

Cal esmentar que tots els actes són gratuïts, amb aforament limitat i amb inscripció prèvia a
la web viladesalt.cat (a partir del dimecres 15 de juliol).

Pel que fa a la ubicació dels espectacles, l'objectiu ha estat portar els actes a diferents barris de Salt per tal d'evitar aglomeracions i apropar la programació arreu. Les actuacions i activitats es faran respectant totes les normes de seguretat que exigeixi el protocol.

La regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que "Saltfæstiu és la proposta cultural alternativa que, respectant totes les mesures de seguretat per fer front a la Covid_19, ja vam anunciar quan vam decidir suspendre la Festa Major. Aquest cap de setmana cultural, farcit d'actuacions i activitats, és un nou granet de sorra que aportem al món cultural, un dels sectors que més està patint la crisi del coronavirus".

Concurs Engalana el teu balcó
Saltfæstiu també inclou el concurs Engalana el teu balcó que consisteix en penjar una fotografia a Instagram utilitzant l'etiqueta #balcosaltfaestiu i on aparegui el balcó, finestra o porta de tothom que hi vulgui participar. Les dues fotografies que més agradin rebran com a premi un sopar per a dues persones en un restaurant del municipi

Mesures de seguretat
Saltfæstiu s'organitza sota tota una sèrie de mesures de seguretat que s'adapten a la normativa vigent per fer front i evitar el contagi de la Covid19. En aquest sentit, des de l'Ajuntament es recorda que:

És obligatori l'ús de mascareta per entrar a qualsevol recinte

S'ha de fer ús dels gels hidroalcohòlics que hi haurà a l'entrada de tots els actes

S'ha de mantenir la distància de seguretat d'1,5 m entre persones que no pertanyin a la
mateixa unitat de convivència

D'altra banda, l'Ajuntament de Salt també es reserva el dret d'anul·lar tots els actes o fer les modificacions pertinents de protocol i de canvi d'horaris en aquells casos que sigui necessari per garantir la seguretat dels seus organitzadors, artistes i els seus participants. En cas de pluja quedaran anul·lades totes les activitats d'exterior.


Autor: Redacció


#salt


#salt


Arxiu adjunt

Programa






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...