Notícies més llegides





Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú, al costat de Guinó en el judici del TSJC

Besalú, Vila Comtal  -  13/07/2020  -  22:57

S'ha organitzat una concentració de suport a l'ajuntament aquest diumenge, mentre que el dimarts dia 21 una caravana de cotxes es desplaçarà a Barcelona per acompanyar l'alcalde


Lluís Guinó, Alcalde de Besalú

Lluís Guinó, Alcalde de Besalú



La ciutadania de Besalú es mobilitzarà aquest mes de juliol per tal de donar suport al seu alcalde, Lluís Guinó. L'actuació sorgeix amb la vista posada al pròxim 21 de juliol, quan el batlle serà jutjat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per un delicte de desobediència. En concret, per haver format part de la Mesa del Parlament l'any 2017, quan es va aprovar la Llei de Referèndum i Transitorietat de l'1 d'octubre, amb ell com a vicepresident.

La primera acció prevista tindrà lloc aquest diumenge, 19 de juliol, quan es realitzarà una concentració de suport a Guinó sota les voltes de l'Ajuntament de Besalú. L'acte està previst a les set de la tarda, i a causa de la pandèmia de la Covid-19 es demana als assistents mantenir la distància de seguretat i portar mascareta de forma obligatòria. D'altra banda, el dimarts següent, dia 21, s'organitzarà una sortida de cotxes cap a Barcelona, amb destinació al TSCJ, situat al Passeig Lluís Companys de la ciutat comtal. La sortida dels vehicles des de la localitat garrotxina està prevista a dos quarts de vuit del matí.

Després d'una llarga espera, finalment s'ha fixat la vista per als dies 21, 22 i 24 de juliol. A part de Guinó, també seran jutjats els altres exmembres sobiranistes de la Mesa: Lluís Maria Corominas (PdeCAT); Anna Simó (ERC) i Ramona Barrufet (PdeCAT), a més de l'exdiputada de la CUP Mireia Boya, per a qui la Fiscalia demana penes de fins a un any i vuit mesos d'inhabilitació.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...