Notícies més llegides




+ Notícies


Quart

Ampli suport a les famílies de Quart que reclamen els campus i la piscina

+ Notícies  -  02/07/2020  -  19:32

Han reunit més de mig miler de signatures i Junts, ERC i CUP s'han posicionat al seu costat


Piscina Municipal de Quart

Piscina Municipal de Quart



Les famílies de Quart que reclamen que no s'anul·lin els campus esportius i l'obertura de la piscina municipal aquest estiu han rebut un ampli suport de diversos grups municipals i dels veïns. L'ajuntament va prendre la decisió fa unes setmanes i ja va assegurar que no faria marxa enrere en aquest sentit.

Una representació d'aquestes famílies es va reunir el 3 de juny amb el consistori i "lluny de justificar aquestes decisions en qüestions purament
tècniques, l'Ajuntament s'enrocava en la posició presa durant la fase 0 en la gestió contra la COVID-19, de permetre un únic casal municipal i de no obrir, malgrat la demanda dels veïns i de les veïnes del poble, la piscina municipal", assenyalen.

Durant les darreres setmanes, aquest col·lectiu ha reunit més de mig miler de signatures i també ha rebut suport dels grups municipals de l'oposició, que s'han unit en la seva demanda. Junts per Quart, ERC i CUP han expressat el seu suport i han criticat l'equip de govern per "manca de diàleg". Els tres grups i les famílies reclamen al consistori que aposti pel diàleg i consideren que "l'equip de govern hauria d'haver explorat conjuntament totes les possibilitats" per permetre els campus esportius i l'obertura de la piscina.

Amb les signatures i els posicionaments de les tres formacions, el grup de famílies considera que no són "una minoria", com va assegurar el consistori. Per això han decidit seguir lluitant i han reclamat al ple que el consistori reflexioni sobre la gestió d'aquestes decisions. Agraeixen el suport rebut i animen a tothom a seguir reclamant explicacions sobre aquestes qüestions que afecten a l'oci dels infants, que recorden que seran "els principals perjudicats" de la situació.


Autor: Redacció


#quart #campus #piscina


#quart #campus #piscina





Comentaris (1)

Silvia 2020-07-02 22:15:04

Estem molt enfadats



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...