Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

L'equip de govern de Tossa destinarà part del seu sou a ajudes socials pel municipi

La Selva  -  25/05/2020  -  18:27

Cada membre decidirà quin import de la seva retribució des del mes de juny i fins al mes de desembre d'aquest any anirà a entitats com el Banc dels aliments, Càritas o Creu Roja


Tossa de Mar

Tossa de Mar



Els membres de l'equip de govern de Tossa, format per 8 regidors de les formacions Junts Per Tossa, Endavant Tossa i Esquerra, destinaran part del seu sou a ajudes socials pel municipi.

Concretament, la intenció és que cada membre de l'equip de govern local decideixi quin import de la seva retribució des del mes de juny i fins el mes de desembre d'aquest any anirà directament a entitats com el Banc dels Aliments, Càritas o Creu Roja, que fan actuacions d'ajudes socials al municipi.

L'alcaldessa Imma Colom afirma que "d'aquesta manera es contribueix a ajudar directament a les famílies més vulnerables de la població en aquests moments d'incertesa arran de la pandèmia sanitària, social i econòmica del Covid-19".

Colom afegeix que "en períodes de grans crisis sempre hi ha un gran eix vertebrador que recondueix i ajuda directament a les persones més vulnerables. A casa nostra aquesta feina ha quedat demostrada per les accions d'aquestes entitats. És voluntat d'aquest equip de govern que arribin ajudes directament a qui més ho necessita per gestionar els recursos amb garantia i eficàcia"


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...