Notícies més llegides




Política


Santa Coloma de Farners

ERC reclama que el Consell Comarcal de la Selva permeti totes les possibilitats de gestió dels menjadors escolars

Política  -  21/05/2020  -  22:02

El grup republicà diu que “no té sentit obligar a les AMPAs i AFAs a escollir abans del dia 31 de maig si voldran dur, o no, una gestió directa del servei”


ERC

ERC



El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la comarca de la Selva ha reclamat avui al govern del Consell Comarcal selvatà que permeti la possibilitat de gestionar els menjadors escolars de forma directa o indirecte. Aquesta és la resposta de la formació a la postura manifestada avui pel Consell, que ha negat a través del seu president, Salvador Balliu, la possibilitat de fer una pròrroga de gestió de les AMPAs i AFAs. En aquest sentit, l’ens comarcal ha demanat renunciar a la competència en gestió de menjadors atorgada en el conveni amb el Departament d’Educació. 

Des de la formació republicana al Consell rebutgen aquesta possibilitat de renúncia “amb rotunditat”, i asseguren que “si la llei permet diverses formes de gestió, sigui a través del Consell, Ajuntaments i AMPAs o AFAs de forma directa o indirecte, i el Consell no vol fer una pròrroga per coordinar-ho amb més temps, exigim que faci efectiva la seva competència i obri la possibilitat a qualsevol altre tipus de gestió dels menjadors”. 

En aquest sentit, l’objectiu fonamental d’ERC a la Selva ha estat que el Consell prorrogués durant un any els actuals convenis per tal de poder preparar amb temps i de manera coordinada com seria el curs 2021-22. “No té sentit obligar a les AMPAs i AFAs dels nostres municipis que hagin d’escollir abans del 31 d’aquest mes si voldran dur, o no, una gestió directa dels seus menjadors”, apunten des de la formació. “Un cop vist que sembla que el Consell no ha volgut atendre la nostra petició d'efectuar una pròrroga d'un any, ens hem vist obligats a exigir que obri la possibilitat d'efectuar qualsevol mena de gestió dels menjadors donant marc legal a través dels convenis a les AMPAs i AFAs”, afegeixen des del grup.  


Autor: Redacció


#erc #laselva


#erc #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...