Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

S'executen treballs d'impermeabilització a la coberta de la Biblioteca Municipal de Palamós

Baix Empordà  -  14/05/2020  -  15:06

Les tasques s'estan realitzant actualment aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d'activitats


Treballs d'impermeabilització

Treballs d'impermeabilització



L'Ajuntament de Palamós ha posat en marxa les feines d'impermeabilització de la coberta de la Biblioteca Municipal "Lluís Barceló i Bou". Aquestes tasques s'estan realitzant actualment aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d'activitats derivades de la COVID-19.

Fa un temps que ja es van detectar alguns problemes de filtracions i humitats en algunes parts del sostre d'aquest equipament, que el passat mes de febrer va arribar al seu 12è aniversari.

Les feines les realitzen operaris de la Brigada Municipal conjuntament amb altres empreses especialitzades del municipi i es van iniciar amb l'extracció de la grava, la retirada dels diversos materials aïllants, com la tela geotèxtil, les plaques de poliestirè i finalment la tela butil existent.

També es desmunten les màquines de climatització ubicades a la coberta i tot seguit es procedirà, de manera conjunta amb una empresa especialitzada, a la instal·lació dels 850 m2 de tela asfàltica que s'ubicarà a tot el sostre de la Biblioteca, damunt de la qual s'estendrà una nova tela geotèxtil, el retorn de l'aïllament tèrmic i l'estesa de les graves retirades.

Durant tot el procés de l'obra es realitzaran proves d'estanquitat, amb l'objectiu de garantir una correcta execució del procés d'instal·lació d'aquest material.

Es preveu que aquestes tasques es puguin enllestir en un termini màxim de dues setmanes. El pressupost global de la nova impermeabilització de la coberta de la Biblioteca Municipal de Palamós "Lluís Barceló i Bou", és d'uns 25.000 euros.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...