Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

Diversos establiments i comerços de la Jonquera porten la compra a domicili durant el confinament

Alt Empordà  -  14/04/2020  -  14:04

Aquesta mesura permet reduir els desplaçaments dels veïns i veïnes del municipi i, d'aquesta manera, evitar la propagació de la Covid-19 durant l'emergència sanitària




Diversos comerços i establiments de la Jonquera estan oferint als veïns i veïnes del municipi la possibilitat de fer les seves compres a distància i rebre els productes adquirits a domicili. El servei afecta, principalment, supermercats i botigues que ofereixen béns alimentaris o de primera necessitat, i té per objectiu facilitar l'accés a aquest tipus de productes de les persones més vulnerables o d'aquelles que, per motius laborals, de salut o d'aïllament preventiu, no puguin deixar casa seva durant aquests dies de confinament.

El servei de compra no presencial amb entrega domiciliària no suposa cap cost addicional per als veïns i veïnes, que poden fer el pagament de les seves comandes amb targeta de crèdit o en metàl·lic. A més, representa una fórmula molt efectiva de reduir els desplaçaments i contribuir parcialment a contenir la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de la Jonquera es dona les gràcies als comerços i botigues del poble per la iniciativa, que demostra un cop més el compromís d'un teixit que està fent un gran esforç per tal de contribuir a fer front amb èxit a la pandèmia.

Tot seguit s'enumeren els comerços i botigues que ofereixen aquest servei, així com el mètode de comanda establert per cadascun d'ells.

Coaliment. Cal trucar al 972 55 42 30.
El Bruc. Cal trucar al 972 55 52 07.
Escudero. Cal trucar al 618 64 93 67.
La Tramuntana. Es pot fer la comanda a través del web www.latramuntana.store o trucant al telèfon 972 55 66 33. Per als residents locals també s'ofereix la possibilitat click and collect, que consisteix a fer prèviament la compra online o telefònica i recollir-la posteriorment a l'establiment.
Mi Tienda Latina. Cal trucar al 972 55 66 19.


Autor: Redacció


#lajonquera #coronavirus


#lajonquera #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...