Notícies més llegides




La Selva


Blanes

L'Hospital Comarcal de Blanes triplica gairebé el nombre d'altes en relació als nous casos per coronavirus

La Selva  -  05/04/2020  -  08:32

En la jornada del passat dissabte es van confirmar 3 nous casos i 8 noves altes, i ja en són un total de 30


Hospital Comarcal de la Selva a Blanes

Hospital Comarcal de la Selva a Blanes



Les dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva relatives al COVID-19, registrades durant la passada jornada del dissabte a l'Hospital Comarcal de Blanes conviden a un contingut optimisme. Ahir es van confirmar 3 nous casos positius per coronavirus, i es van poder donar 8 noves altes.

Això fa que, el total de persones que ja han pogut abandonar el centre de Blanes ja sumin actualment un total de 30 pacients. D'altra banda, el nombre total d'hospitalitzats per aquesta malaltia és de 28 persones, per tant la xifra està per sota del total de pacients que ja han deixat el centre després que hi havien ingressat per COVID-19.

A l'Hospital de Calella ahir es van registrar dues noves defuncions, i amb aquestes ja hi ha hagut un total de 8 víctimes fins ara. Al llarg de la jornada es van confirmar 4 casos nous per coronavirus, i es van donar d'alta 7 noves persones, i amb aquestes ja en són 27 el total. Pel que fa al nombre de pacients ingressats, ahir eren un total de 31.

Sumant els dos centres de Blanes i Calella, ahir es van donar 15 altes hospitalàries i es van confirmar 7 nous casos positius per COVID-19, de manera que el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia és de 59 pacients. En relació amb el nombre de professionals sanitaris que han donat positiu, la xifra és de 76 persones.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.608, 150 més que en l'anterior actualització. Hi ha 106 pacients ingressats en estat greu, i el total de persones hospitalitzades és de 492. Arreu dels centres gironins aquest passat dissabte es van registrar 13 noves defuncions per COVID-19, amb un total de 157 persones mortes. Per últim, el nombre d'altes hospitalàries acumulades és de 408, 79 d'elles durant l'anterior jornada de divendres.


Autor: Redacció


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...