Notícies més llegides





La Selva


Blanes

L'Hospital Comarcal de Blanes va confirmar ahir divendres 4 nous casos de COVID-19 i un nou pacient donat d'alta

La Selva  -  28/03/2020  -  14:04

Actualment el nombre total d'hospitalitzats per aquesta malaltia arriba als 33 pacients, en una jornada durant la qual tres persones més van haver de ser traslladades a un altre centre


Hospital Comarcal de la Selva a Blanes

Hospital Comarcal de la Selva a Blanes



Al terme de la passada jornada de divendres, el Consorci de Salut del Maresme i la Selva ha informat sobre les persones ateses per coronavirus SARS-CoV-2 als seus dos centres de Blanes i Calella. Les dades que ha fet públiques indiquen que a l'Hospital Comarcal de Blanes es van confirmar ahir 4 nous casos positius. El mateix dia en què va rebre l'alta un nou pacient que havia ingressat per aquesta malaltia.

En l'actualitat, el nombre total d'hospitalitzats per la COVID-19 al centre de Blanes arriba a les 33 persones. Per la seva banda, a l'Hospital Sant Jaume de Calella ahir es van confirmar 3 nous casos per coronavirus, en una jornada on el recompte total de persones ingressades al centre per aquesta malaltia era de 23 pacients. Això vol dir que, sumant les dades dels dos centres de la Corporació de Salut, aquest passat divendres van haver-hi 7 nous casos positius.

En total, sumats els Hospitals de Blanes i Calella, hi ha 56 persones hospitalitzades per coronavirus, i fins ahir s'han pogut fer un total de 8 altes hospitalàries de pacients Covid-19 confirmats, i s'han registrat 6 defuncions, 4 d'elles al centre de la Selva. D'altra banda, en relació al nombre de professionals sanitaris, la xifra s'eleva a un total de 62 persones afectades. A la Regió Sanitària de Girona ahir es van confirmar 50 nous casos nous de coronavirus, elevant a 969 el nombre d'afectats, 81 d'ells en estat greu, i 348 professionals sanitaris.


Autor: Redacció


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...