Notícies més llegides





Alt Empordà


La Jonquera

La Policia Local de la Jonquera felicitarà els infants del municipi que celebrin el seu aniversari durant el període de confinament

Alt Empordà  -  27/03/2020  -  19:23

Segons l'alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, aquesta proposta "permet que els infants puguin sentir-se especials durant el dia del seu aniversari malgrat la situació d'emergència sanitària que viu tot el país"




Els agents jonquerencs se sumen a la iniciativa que ja s'està portant a la pràctica en altres municipis, consistent a desitjar un feliç aniversari des dels altaveus dels seus vehicles als nens i nenes del municipi que compleixin anys.

La Policia Local i l'Ajuntament de la Jonquera han decidit sumar-se a la iniciativa que ja han engegat diversos municipis catalans per tal que els més petits de la casa puguin gaudir i celebrar el seu aniversari malgrat el confinament. Així doncs, tot i l'estat d'alarma i l'obligació de romandre a casa, els agents policials municipals s'encarregaran de què cap infant jonquerenc que compleixi anys es quedi sense alguna petita sorpresa en el dia del seu aniversari. Cada cop que un nen o nena de la Jonquera faci anys, agents policials del municipi s'aproparan al llarg del dia al seu domicili i faran una crida per megafonia, des del carrer, perquè tot el veïnat s'uneixi a cantar-li una cançó de felicitació.

Les primeres felicitacions han tingut lloc avui divendres, 27 de març. Aprofitant la posada en marxa d'aquesta nova iniciativa, durant la jornada s'ha felicitat un total de 10 nens i nenes del municipi que havien complert anys al llarg d'aquests primers dies de confinament. I a partir d'avui, cada cop que un nen o nena de la Jonquera faci anys serà felicitat pels agents policials del municipi.

Segons l'alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, aquesta proposta "permet que els infants puguin sentir-se especials durant el dia del seu aniversari malgrat la situació d'emergència sanitària que viu tot el país". "Sabem que els més petits també pateixen les conseqüències d'estar tancats a casa i no poder fer vida normal, i petites accions com aquestes fan que s'oblidin per tot el que passa al seu voltant", afegeix l'alcaldessa.


Autor: Redacció


#lajonquera #coronavirus


#lajonquera #coronavirus






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...