Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social inicien la distribució de 997 targetes de beques menjador per a les famílies de la vila

+ Notícies  -  26/03/2020  -  14:35

Els repartiments a cada família es duu a terme després d'haver-hi contactat prèviament




L'Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt han iniciat la distribució de les 997 targetes de les beques menjador a les famílies de la vila amb fills beneficiaris d'aquest ajut. Aquest dijous s'ha posat en marxa el repartiment gràcies a un dispositiu de més de 50 persones i després d'informar a tothom sobre l'horari que li corresponia per recollir la documentació.

Amb aquesta acció que a Salt dona cobertura a 1.673 nens i nenes es dona compliment a l'article 8 del Reial decret-llei 7/2020, de 12 de març, pel qual s'adopten mesures urgents per respondre a l'impacte econòmic de la Covid-19.

La distribució es realitza a la pista poliesportiva de la zona esportiva del Pla respectant totes les mesures sanitàries i distàncies de seguretat que s'han implementat per fer front al Covid_19. Durant el repartiment també s'entrega a les famílies un fulletó amb informació bàsica sobre la prevenció del Coronavirus i des de la plataforma Salt Educa es lliura material escolar per a infants i adolescents.

L'objectiu del sistema de targetes moneder és garantir als menors amb necessitats socioeconòmiques, beneficiaris d'ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria, la continuïtat d'aquests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel SASRS-CoV-2.


Autor: Redacció


#salt #coronavirus


#salt #coronavirus





Comentaris (1)

Jessica 2020-03-28 15:40:19

Hola bona tarda tinc la beca de menjado pero no me han envíat cap MSN amb horari per anar a buscar la targeta gracias



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...