Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

Roses deixa de cobrar llar d'infants i transport escolar i retornarà el 50% dels rebuts de març

Alt Empordà  -  26/03/2020  -  12:07

Pel que fa als pagaments ja realitzats per les famílies durant el mes de març, s'ha acordat la devolució, d'ofici, del 50% de les quotes pagades




Els padrons dels rebuts corresponents a les llars d'infants municipals El Cavallet de Mar i El Franquet i a servei de transport escolar, deixen de cobrar-se a Roses fins a nou avís, de manera que ja no es girarà a les famílies el cobrament del mes d'abril. D'altra banda, s'ha acordat retornar d'ofici l'import corresponent al 50% dels rebuts del mes de març per aquests dos conceptes.

Aquest matí, el regidor d'Economia i Hisenda, Marc Danés, ha manifestat que "des de l'Ajuntament estem treballant en l'establiment de les mesures fiscals necessàries per fer front a l'actual situació provocada per la crisi sanitària pel Covid-19, que en molts casos comporta també importants greuges econòmics a les famílies". El tancament dels centres escolars des del passat 13 de març, ha motivat que el consistori hagi decidit anul·lar el cobrament de rebuts de llar d'infants municipal i transport escolar fins que es retorni a la normalitat.

Pel que fa als pagaments ja realitzats per les famílies durant el mes de març, s'ha acordat la devolució, d'ofici, del 50% de les quotes pagades. D'aquesta manera, sense necessitat que els usuaris facin cap tipus de sol·licitud ni tramitació, l'Ajuntament retornarà el 50% dels imports abonats. Aquestes devolucions es faran directament als comptes des d'on es van realitzar, a partir de la segona setmana d'abril.


Autor: Redacció


#roses #ajuntament #coronavirus


#roses #ajuntament #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...