Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Negatiu en coronavirus el treballador que va patir un accident dissabte a Roses

Alt Empordà  -  17/03/2020  -  09:15

A la tarda, els serveis mèdics de l'hospital van comunicar que el ferit presentava símptomatologia similar a la del coronavirus




El treballador que dissabte va patir un accident a l'obra on treballava a la urbanització de Canyelles de Roses i que va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ha donat negatiu en la prova de Coronavirus COVID-19. Els tres agents de la Policia Local de Roses que el van atendre en l'accident, havien estat confinats en els seus domicilis després que l'hospital comuniqués que el pacient podia estar contagiat per coronavirus.

Els fets van ocórrer dissabte al matí quan dos treballadors d'una obra a Canyelles van resultar ferits en caure un mur i tirar l'andami on treballaven. Un d'ells, amb ferides greus per un fort cop al tòrax, va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta.

A la tarda, els serveis mèdics de l'hospital van comunicar que el ferit presentava símptomatologia similar a la del coronavirus, per la qual cosa se li van practicar les proves corresponents per confirmar o descartar el contagi. Aquest fet va fer que l'Ajuntament de Roses activés el protocol de seguretat corresponent, confinant els tres agents que havien tingut contacte amb el ferit a les seves cases.

Sortosament, avui dimarts, l'Ajuntament de Roses ha rebut la confirmació que els resultats de les proves de coronavirus ha donat negatiu.


Autor: Redacció


#roses #coronavirus


#roses #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...