Notícies més llegides



La Selva


Riudellots de la Selva

Suspeses totes les activitats culturals, esportives i educatives a Riudellots de la Selva

La Selva  -  12/03/2020  -  21:30

El Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lliri Blau romandrà tancat fins a nou avís


Aj.Riudellots

Aj.Riudellots



Seguint les directrius del Govern de la Generalitat de Catalunya l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha decidit suspendre TOTES les activitats socials, esportives i culturals previstes pels propers dies al municipi.

La suspensió inclou la sessió del Consell de Poble, prevista per avui, la sortida teatral a Barcelona programada per divendres, totes les representacions de la segona Mostra de Teatre Amateur així com totes les activitats esportives, cursos de la Casa de Cultura i activitats a la Biblioteca Municipal.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat la fase d'emergència 1 del Pla PROCICAT, establint noves mesures preventives, d'obligat compliment, per evitar la propagació del Coronavirus.

Entre les noves mesures hi ha el TANCAMENT dels centres educatius de Catalunya a partir de demà DIVENDRES 13 de MARÇ. A Riudellots aquest tancament afecta l'Escola de primària, la Llar d'Infants, l'Espai Jove i el Pavelló municipal fins a nou avís.

L'Ajuntament, la Casa de Cultura i la Biblioteca treballaran a porta tancada fins a nou avís. El registre telemàtic, l'atenció ciutadana per telèfon (972 478 899) i el correu electrònic (ajuntament@riudellots.cat) funcionaran amb normalitat.

Des de l'Ajuntament de Riudellots es continuarà amatent a l'evolució dels esdeveniments i dels protocols que activi la Generalitat de Catalunya, qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials: Web, Facebook, Twitter, Instagram i Telegram de l'Ajuntament.

Us recomanem seguir en tot moment les indicacions i recomanacions del Departament de Salut i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix us demanen no fer circular rumors ni informacions no contrastades i exclusivament les que provinguin de fonts oficials dels organismes competents.


Autor: Redacció


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...