Notícies més llegides




La Selva


Lloret de Mar

Detenen tres homes en un control a Lloret de Mar quan transportaven 75 quilos de cabdells de marihuana envasats al buit

La Selva  -  05/03/2020  -  16:17

Els detinguts, que ja han ingressat a presó, van ser interceptats quan transportaven 23 caixes plenes de droga valorada en més de 112.000 euros


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 29 de febrer, a Lloret de Mar, tres homes d'entre 23 i 37 anys, de nacionalitats albanesa, croata i búlgara, i amb domicilis a Lloret de Mar, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La tarda del 29 de febrer, agents d'aquesta Àrea es trobaven fent un control de pas a la carretera C-63, al punt quilomètric 4, quan van aturar una furgoneta amb tres ocupants al seu interior, ja que el conductor va fer el gest d'amagar algun objecte a la butxaca del pantaló.

Els mossos van escorcollar el vehicle i van localitzar 23 caixes de cartró precintades que contenien bosses plenes de cabdells de marihuana envasats al buit. Cada caixa contenia tres bosses estanques plenes de droga, amb un pes total de més de 75 quilograms de substància.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga estaria valorada en més de 112.000 euros.

En l'escorcoll del conductor els agents van trobar-li 700 euros en bitllets fraccionats i les claus d'un altre vehicle que coincidia amb la marca d'una furgoneta similar estacionada al costat d'on es feia el control.

En aquest segon vehicle, es van localitzar 326 caixes d'oli de dubtosa procedència, mercaderia que ara s'investiga si podria estar sostreta.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el 3 de març a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#lloret #mossos


#lloret #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...