Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

La Jonquera acollirà la primera prova de l'Open Girona BTT, el campionat de bicicleta de muntanya de referència a la província

Alt Empordà  -  19/02/2020  -  16:47

El municipi es convertirà el proper 1 de març en l'epicentre de les curses de BTT en la modalitat XC (Cross Country)


Presentació

Presentació



El municipi de La Jonquera serà seu el proper 1 de març de la primera prova de l'Open Girona BTT, la cursa de bicicletes tot terreny que s'emmarca en el campionat de referència a la província de Girona en la modalitat XC (Cross Country). L'organització d'aquest esdeveniment corre a càrrec del Club Esportiu Tramuntana X-Trem i de l'Ajuntament de la Jonquera, que han presentat aquest dijous l'esdeveniment acompanyats dels corredors jonquerencs Júlia Pujol i Dídac Cuadros i del vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Carles Ferrer.

L'organització, amb Júlia Pujol al capdavant, ha dissenyat un circuit tècnic i molt atractiu que transcorre per corriols fins a arribar al menhir de Canadal. La sortida es realitzarà al carrer Major i hi haurà tres recorreguts per escollir segons la categoria. Per als més petits, l'organització ha ideat Kids Cup, una prova amb dues modalitats. La primera és d'1 quilòmetre, sortirà a les 9 del matí i serà per Prebenjamins i Benjamins. La segona serà de 3 quilòmetres,sortirà a les 9.30 del matí i està pensada per Principiants, Infantils i Alevins. Finalment, a les 10.30 del matí s'iniciarà la cursa mare: l'Open BTT Girona – La Jonquera, que recorrerà un circuit de 7,4 quilòmetres fins a donar 5 voltes. Aquesta està pensada per les categories Júnior, Èlit i Sub 23 fins a M40.

Aquesta cursa està limitada a corredors amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme, però gràcies a la creació d'una categoria transfronterera, també hi podran participar els corredors que arribin de la Catalunya Nord.

La jornada esportiva representa un escenari idoni per al bon ambient, la diversió, la pràctica de l'esport i el foment de la vida saludable i sostenible. Per a l'alcaldessa del municipi, Sònia Martinez, és "un honor per a la Jonquera acollir aquesta cursa i obrir el calendari del campionat provincial de l'Open BTT". "Aquesta és una oportunitat per posar en valor el nostre patrimoni natural, per on transcorrerà gran part de la cursa", ha destacat Martínez.

Què és l'Open BTT?

L'Open BTT de Girona és el campionat provincial amb més edicions de la península i el campionat referència d'aquesta modalitat a la província de Girona. Enguany La Jonquera acollirà la prova que encetarà el calendari de l'Open BTT Girona, el proper 1 de març, al qual la seguiran la prova a Castell Platja d'Aro (29 de març), la de Les Preses (13 d'abril), la de Sant Hilari Sacalm (17 maig) i la de Quart (24 de maig).


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera


Arxiu adjunt

info BTT





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...