Notícies més llegides




Política


Girona

Sílvia Paneque reclama a l'Ajuntament que lideri una denúncia conjunta contra Endesa amb els veïns afectats pels talls de llum

Política  -  06/02/2020  -  18:41

El PSC reclama també una posicició municipal contra l'estigma de la marihuana als barris del Sector Est de la ciutat, perquè la majoria d'usuaris paguen els rebuts puntualment i perquè no tots els casos de comptadors punxats ho són a causa de cultius il·legals


Sílvia Paneque

Sílvia Paneque



El PSC de Girona calcula que el percentatge d'habitatges que punxen Il·legalment la llum per cultivar marihuana a la zona Est de Girona ronda el 2,6 % i que, per tant, "és completament injustificat l'estigma de la marihuana i de què els problemes reiterats en el subministrament elèctric són a causa d'aquest percentatge".

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, ha afirmat que és "absolutament intolerable que l'Ajuntament hagi escollit defensar els interessos de la companyia Endesa abans que els de la ciutadania gironina". "El subministrament elèctric és un bé de primera necessitat i el perjudici que estan patint els veïns d'aquests barris és insuportable i els afecta constantment en el seu dia a dia", ha recordat Paneque.

Davant d'això, Paneque considera que l'Ajuntament hauria de rectificar la seva postura i, en aquesta línia, li demana "que lideri una denúncia conjunta contra Endesa amb els veïns i veïnes afectades pel deteriorament i la manca de manteniment de les infraestructures elèctriques, que porta a moltes famílies -en especial del sector est de la ciutat- a patir talls de llum diaris". "L'Ajuntament", ha afegit Paneque, "hauria de procurar assessoria i acompanyament a les persones que iniciessin la demanda contra la companyia".

A la vegada, la portaveu socialista reclama també que l'Ajuntament de Girona "exigeixi novament a Endesa que dugui a terme un manteniment adequat i una actualització de les infraestructures i el cablejat de la xarxa elèctrica a la ciutat".

Sílvia Paneque ha recordat que el problema dels talls de llum es va agreujar fa dos anys i que s'ha allargat d'una manera que resulta escandalosa. "És del tot inacceptable que Endesa no asseguri el subministrament elèctric als clients que estan pagant el seu rebut o que estan acollits als plans de pobresa energètica", ha explicat la portaveu socialista. "A més, també és igualment inacceptable que ni Endesa ni el Departament d'Empresa, Indústria i Energia no es cuidin de dissenyar una actuació per millorar l'estat actual dels transformadors i les línies a la ciutat de Girona", ha afegit.


Autor: Redacció


#girona #psc #silviapaneque


#girona #psc #silviapaneque





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...