Notícies més llegides




Catalunya Nord


Perpinyà

Joan-Lluís Lluís: “Les institucions d’aquí rebran a Carles Puigdemont com si fos un cap d’Estat”

Catalunya Nord  -  28/01/2020  -  22:00

Sobre l’acte previst pel 29 de febrer, el vicepresident de la delegació del Consell per la República a la Catalunya Nord assegura que “les expectatives són altes”


Joan-Lluís Lluís

Joan-Lluís Lluís



Joan-Lluís Lluís




D’aquí a un mes clavat, la ciutat de Perpinyà acollirà un esdeveniment que promet ser multitudinari. I és que la presència de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i dels exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí ha aixecat molta expectació arreu de la Catalunya Nord. A hores d’ara, a banda de l’assistència dels líders independentistes exiliats, també està confirmat que l’acte tindrà lloc a l’exterior del recinte firal del Parc de les Exposicions (12h). 

Tot i que el vicepresident de la delegació del Consell per la República a la Catalunya Nord, Joan-Lluís Lluís ens assegura que “durant els pròxims dies s’anunciaran més coses”, GironaNotícies ha pogut saber que és molt difícil que la Prefectura francesa impedeixi la celebració de l’acte. “En principi no poden prohibir-ho a no ser que hi hagués quelcom que fes perillar la integritat dels assistents”. A més, el mateix Joan-Lluís Lluís ens ha explicat que aviat informaran sobre qüestions de logística. “Demanarem que vinguin el dia abans, que s’allotgin a la costa o que comparteixin vehicle”, ha comentat l’escriptor nord-català.

“Expectatives altes”

A l’espera del que pugui passar en els pròxims dies, és evident que dins l’entitat organitzadora de l’acte es respira optimisme. “A Perpinyà hi ha una sensibilitat molt gran cap a la independència de Catalunya i per tant, les expectatives són altes”, apunta Joan-Lluís Lluís. Tot i que ha remarcat que no és una informació confirmada, l’activista nord-català ha explicat que “es parla d’hotels de Perpinyà plens i el mateix passa amb els TGV que connecten amb Barcelona”. 

Evidentment, el plat fort del dia 29 de febrer serà la presència de Carles Puigdemont. Segons el mateix Joan-Lluís Lluís, “les institucions d’aquí el rebran com si fos un cap d’Estat. Hem de pensar que fora de les fronteres espanyoles, Puigdemont és el símbol de l’independentisme”. Sense voler entrar en més detalls, el vicepresident de la delegació del Consell per la República a la Catalunya Nord ha assenyalat que “l’agenda serà molt atapeïda” i ha afegit que “hi ha molta gent que s’ha prestat per ajudar-nos a organitzar l’acte”. 


Autor: Redacció


#perpinya #consellxrepublica #joanlluislluis #catalunyanord


#perpinya #consellxrepublica #joanlluislluis #catalunyanord





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...