Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa aprova un nou conveni per al manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT

La Selva  -  10/01/2020  -  13:16

L'Ajuntament farà una aportació anual de més de 6.000 euros al Consell Comarcal de la Selva


Tossa de Mar

Tossa de Mar



L'Ajuntament de Tossa ha aprovat un nou conveni amb el Consell Comarcal de la Selva per al manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT.

La comarca de la Selva disposa d'una xarxa de més de 900 kms. de senders senyalitzats per a la pràctica del senderisme, el cicloturisme i la BTT, fruit de l'aposta conjunta dels municipis i del Consell Comarcal d'adequar, mantenir i promocionar aquests itineraris i activitats. En el cas de Tossa, serien el sender Terra Negra i Mediterrani GR92 i els passos de BTT de Puig de Cadiretes, Les Planes de l'Aromir i Aiguafina.

Aquesta xarxa d'itineraris constitueix un valuós recurs per la valorització del territori i per al desenvolupament local, ja que dota la població d'una infraestructura sobre la qual és possible desenvolupar activitats (de lleure, esportives, turístiques, de mobilitat sostenible, culturals, de salut, etc.) que porten associada la generació de nova economia i ocupació.

Per aquest motiu, l'aposta de l'Ajuntament de Tossa és mantenir la qualitat d'aquests itineraris. En aquest sentit, i fruit del conveni, el Consell Comarcal serà responsable, entre d'altres coses, de realitzar la supervisió, el manteniment i la conservació de la senyalització direccional i de seguiment (suports, fites, banderoles direccionals, plaques de seguiment, vinils dels plafons informatius i marques de pintura) dels itineraris, així com les desbrossades de la vegetació i retirada d'obstacles per permetre el pas a peu i/o en bicicleta per aquests itineraris. Amb aquesta finalitat es realitzarà un mínim de dues revisions anuals completes, a més de les actuacions urgents necessàries per donar resposta a les incidències que es detectin en cada moment. El consell també serà responsable de la promoció dels itineraris.

Per la seva part, l'Ajuntament de Tossa farà una aportació anual de 6.360 euros durant els propers 4 anys, que és la durada del conveni.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...