Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Jèssica Jiménez Martín de Begur guanya el Cotxe del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

Baix Empordà  -  05/01/2020  -  23:46

Els regals s'han adjudicat davant notari entre les més de 33.000 butlletes participants




Avui diumenge 5 de gener a les dotze del migdia ha tingut lloc la tria de les 18 butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. L'acte final s'ha realitzat a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; i l'alcalde, Maurici Jiménez; en un acte obert al públic i davant de notària, per certificar la validesa de la tria entre les més de 33.000 butlletes participants, totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d'un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya.

L'afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Kia Stonic i també en milers d'euros en regals (aportats pels comerços i serveis que hi participen) ha estat Jessica Jiménez Martín de Begur, amb la butlleta número 32.454 lliurada al restaurant-pizzeria La Riera. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica tot terreny i un conjunt de regals ha estat per a Susanna Carreras Miralles de Vilassar de Mar, amb la butlleta 2.979 lliurada a la botiga Marco Polo.

Com a novetat d'enguany s'amplia el nombre d'afortunats amb el Tercer Premi, d'un a setze per incrementar així les opcions i l'atractiu del concurs. Els guardonats amb un lot de productes són: Nerea Villà Verdugo de Sant Antoni de Calonge (núm. 25.905 · PP's Park), Noemí Segura Martínez de Sant Feliu de Guíxols (núm. 189 · Essencials), Imma Pou de Castell d'Aro (núm. 10.120 · Fils i Colors), Angustias Duran Huertas de Banyoles (núm. 32.173 · Angelo Lucchini), Lariviel Castaño de L'Escala (núm. 10.723 · Top Gift), Maria Mendiola Martínez de Platja d'Aro (núm. 11.129 · Carnisseria Arnall), David Martín de Girona (núm. 26.994 · Mar Franc), Esther Lozano Sánchez (núm. 11.204 · Coco Woman), Lluís Adroher Pagès de Llagostera (núm. 5.808 · Intersport), Mercè Reig Noguer de Cassà de la Selva (núm. 8.714 · Regal'Aro), Pablo Rodríguez de Palamós (núm. 37.241 · Carnisseria Méndez), Isabel Fernández de Sant Feliu de Guíxols (núm. 6.480 · Obsessione), Lemy De Goede de Sant Antoni de Calonge (núm. 1.862 · Martí Coll), Roser Roura Igartua de Barcelona (núm. 0824 · Mama Oso), Juani Pascual García de Palafrugell (núm. 19.059 · La Tagliatella) i Mònica Ramos (núm. 35.850 · La Casa de las Carcasas).

Des del 30 de novembre de 2019, tot coincidint amb l'Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins ahir 4 de gener al migdia, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels tres premis del sorteig realitzat avui. Simultàniament, el vehicle s'ha exhibit a la Plaça de l'Ajuntament. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració d'Empor Speed.

Amb el sorteig d'aquest migdia gairebé es posa punt i final en el programa d'activitats de Nadal al municipi, tot i que encara resten per avui el Campament Reial a la Plaça dels Estanys (16-20 h), i la Cavalcada dels Reis de l'Orient a Platja d'Aro (18 h) i Castell d'Aro (20 h); i encara es pot gaudir de la Pista de Gel instal·lada al Parc dels Estany de Platja d'Aro avui diumenge (11-18 h) i demà dilluns 6 de gener (11-21.30 h). També demà dilluns, darrera oportunitat per gaudir del túnel de llum amb espectacle musical al carrer Miramar de Platja d'Aro (18.30 h, 19 h i 19.30 h) i de les exposicions de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i Antic Casino de Castell d'Aro (17-21 h).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...