Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners organitza la 6a Trobada d'Emprenedors i Empreses

La Selva  -  19/12/2019  -  15:48

La jornada també ha servit per commemorar el 20è aniversari del Servei d'Empresa del Consell




Enguany, la Trobada també ha servit per celebrar el 5è aniversari de la posada en funcionament d'El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners

Més d'una setantena de persones han participat en la 6a Trobada d'Emprenedors i Empreses que s'ha celebrat al Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, aquest dimarts dia 17 de desembre al matí. Com ja és habitual, la Trobada s'emmarcava dins del cicle de seminaris de formació que s'han dut a terme durant el darrer trimestre.

L'edició d'enguany tenia un caire especial, ja que la jornada va servir per celebrar el 20è aniversari del Servei de Creació d'Empresa del Consell Comarcal i el 5è de l'obertura i posada en funcionament d' El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

Enguany, el programa d'activitats es va iniciar amb la benvinguda a càrrec del conseller d'Empresa, Eduard Colomé i l'alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera. Tot seguit es va fer una primera taula rodona amb emprenedors que varen crear el seu negoci fa 20 anys a través del Servei d'Empresa del Consell, dinamitzada pel tècnic que va iniciar-lo, Jordi Solà. Hi van participar un total de cinc negocis que en el seu moment es van assessorar a través d'aquest Servei, els quals van compartir amb tothom l'experiència de cada un, destacant els aspectes positius de tots aquests anys, així com els entrebancs que han anat superant.

En la segona part de la sessió, el protagonisme el van prendre emprenedors que s'han assessorat en els darrers cinc anys a través d'El Centre - Eix de Negoci. El dinamitzador va ser el director d'El Centre , en Martí Juanola, que va comptar amb cinc emprenedors que han estat acompanyats i assessorats en el seu projecte, algun d'ells usuaris del mateix espai. Es van plantejar aspectes diversos, com la importància de cada un de tenir un soci o no, les vies de finançament que han utilitzat i què els hi ha aportat un espai com és el d'El Centre - Eix de Negoci.

En la darrera part del matí, uns emprenedors van proposar una activitat conjunta, i com ja és habitual en aquestes trobades, es va finalitzar amb un sorteig entre els assistents de diferents lots en col·laboració amb negocis de la comarca.

La cloenda va anar a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que una vegada més va destacar la gran feina que des del Servei d'Empresa de l'ens i El Centre s'està fent la qual ha permès posicionar la comarca de la Selva com una de les més emprenedores.

Una vegada més, la jornada ha estat tot un èxit amb més d'una setantena de participants, que han valorat molt positivament aquesta iniciativa. Des de fa ja gairebé sis anys, la Trobada d'emprenedors i empreses és una de les activitats més importants que s'organitzen al Centre durant l'any. Aquesta Trobada s'ha caracteritzat per ser una eina molt útil per als emprenedors de la comarca de la Selva i, també, d'altres comarques.


Autor: Redacció


#laselva #scfarners


#laselva #scfarners





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...