Notícies més llegides




Catalunya Nord


Perpinyà

L'Agrupació Sardanista Costa Brava i el seu integrant, Santi Ferrerfàbrega, són guardonats en el lliurament dels Premis Capital de la Sardana

Catalunya Nord  -  16/12/2019  -  18:58

L'acte va tenir lloc el passat dissabte a la ciutat de Perpinyà, Capital de la Sardana 2019


Medalla al Mèrit Sardanista, dissabte 14 de desembre, a Perpinyà

Medalla al Mèrit Sardanista, dissabte 14 de desembre, a Perpinyà



L'entitat palamosina Agrupació Sardanista Costa Brava, va rebre el Premi continuïtat pel seu 75è Concurs de Colles Sardanistes celebrat el proppassat mes de juny. En el cas de Santi Ferrerfàbrega va ser la Medalla al Mèrit Sardanista, per la seva llarga trajectòria vinculada al món de la sardana.

Aquest passat dissabte dia 14 de desembre, al Teatre de l'Arxipel, de la ciutat nord-catalana de Perpinyà, va acollir el lliurament dels Premis Capital de la Sardana, una condició que precisament té durant aquest any 2019 la capital de la Catalunya nord.

Els Premis Capital de la Sardana, esdevenen el màxim reconeixement per a persones, entitats i institucions que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana i la dansa tradicional. La Comissió Capital de la Sardana és l'encarregada d'atorgar-los segons unes categories establertes després de recopilar, proposar i analitzar les diverses propostes presentades.

Dos premis per a Palamós
Entre aquests premis es destaquen els vinculats a Palamós. Concretament el Premi Continuïtat atorgat a l'Agrupació Sardanista Costa Brava pel seu 75è Concurs de Colles Sardanistes celebrat el proppassat mes de juny. Aquest guardó que va recollir el president de l'Agrupació, Josep Cordomí, va ser lliurat pels dos sotpresidents de la Confederació Sardanista de Catalunya: Nuri Escudé i Xavier Tresserres.

Així mateix la Medalla al Mèrit Sardanista que va ser per a l'integrant de l'Agrupació Sardanista Costa Brava, Santi Ferrerfàbrega i Estradera, amb motiu de la seva llarga trajectòria sardanista. De jove en el món de les colles com a dansaire i després com a capdanser del Grup Catalunya Dansa, que va fundar. Santi Ferrerfàbrega va ser president de les colles Sardanistes de Barcelona i també de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Va impartir cursets de sardanes a la Casa Catalana de Saragossa i actualment és membre de l'Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós.

La medalla al Mèrit Sardanista va ser entregada per la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Blasco; acompanyada en aquest cas pel president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquím Rucabado.


Autor: Redacció


#perpinya #catalunyanord #palamos


#perpinya #catalunyanord #palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...