Notícies més llegides





Actualitat Girona


Girona

Creu Roja Joventut inicia la campanya de recollida de joguines amb l'objectiu d'arriar a 3.000 infants

Actualitat Girona  -  09/12/2019  -  15:15

Hi participaran més de 120 persones voluntàries de 15 assemblees de la Creu Roja a la demarcació de Girona, fent que la campanya arribi a més de 400 municipis catalans i més de 25.000 infants




campanya desenvolupada per Creu Roja Joventut pretén, un any més, garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. Té com a objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Amb el lema Els seus drets en joc, la campanya recollirà i distribuirà joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de les comarques gironines. Podeu consultar els punts de recollida a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.org oberts fins el 3 de gener del 2020.

Més enllà de la recollida i repartiment de joguines, la campanya vol posar èmfasi en el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, emmarcant-se en el projecte de 'La Joguina Educativa' que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l'any. Per aquest motiu, sol·licitem que les joguines siguin noves – tenint en compte que els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc en grup.

Hi participaran més de 120 persones voluntàries de 15 assemblees de la Creu Roja a la demarcació de Girona, fent que la campanya arribi a més de 400 municipis catalans i més de 25.000 infants.

Enguany, per primer cop, la SER a Catalunya participarà en la campanya com a mitjà col·laborador per fer-ne difusió i proporcionar-hi cobertura informativa. A més, l'emissora de ràdio, que ha estat històricament vinculada a la campanya Cap Nen Sense Joguina de Barcelona, organitzarà activitats arreu del país per recaptar joguines en benefici de Creu Roja Joventut. D'aquesta manera es volen promoure sinergies conjuntes entre Creu Roja Joventut i la SER a Catalunya per donar visibilitat a les respectives campanyes de recollida de joguines i aconseguir arribar a més de 35.000 infants a tot Catalunya.

Diferents fórmules de col·laboració

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d'empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d'espais per a la recollida o de vehicles de transport, entre d'altres.

Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar a la web http://www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.


Autor: Redacció


#girona


#girona






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...