Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva organitza el darrer seminari en l'àmbit cultural creatiu el pròxim dia 13 de desembre

La Selva  -  04/12/2019  -  12:10

Programa.cat és una eina útil per als professionals i companyies d'arts escèniques i música, ja que donen a conèixer les seves propostes als agents responsables de les programacions municipals i per als ens locals




El Consell Comarcal de la Selva organitza el darrer seminari en l'àmbit cultural creatiu el pròxim 13 de desembre on s'informarà dels programes d'ajudes per a contractació d'espectacles culturals de la Generalitat (El programa.cat) i Diputació de Girona.

Una jornada dirigida als responsables culturals dels ajuntaments, artistes i professionals de la gestió cultural amb l'objectiu de conèixer els sistemes d'ajuts promoguts per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

La jornada tindrà un doble enfocament, per una banda informar els ajuntaments i programadors culturals dels avantatges de contractació que ofereixen els programes i per altre, promoure la inscripció dels professionals, companyies d'arts escèniques i música a formar-ne part.

La sessió començarà a les deu del matí i està previst que s'allargui fins a les dues del migdia. El tret de sortida el donaran els ens locals, municipis, programadors; i seguidament serà el torn pels artistes i professionals.

Programa.cat és una eina útil per als professionals i companyies d'arts escèniques i música, ja que donen a conèixer les seves propostes als agents responsables de les programacions municipals i per als ens locals, ja que els permet contractar a preus directament subvencionats i els facilita una relació de propostes amb les seves condicions tècniques i de contractació, validades per una comissió.

Catàleg Escènics és una plataforma de promoció de les arts escèniques i la música que posa en relació l'oferta artística disponible a les comarques de Girona amb ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per fer les seves programacions. La Diputació de Girona, cada any, subvenciona tots els municipis de la província amb un Fons destinat a les activitats i la despesa cultural municipal. D'aquests diners, els municipis estan "obligats" a gastar-ne un 15% amb la contractació de grups del Catàleg Escènics i un 10% a la dinamització de biblioteques i sales de lectura si tenen aquests equipaments integrats al Sistema de Lectura Pública.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...