Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

La 15a edició de la Cursa de Sant Silvestre i la 10a Mini Sant Silvestre ja té les inscripcions obertes

Actualitat Girona  -  02/12/2019  -  15:11

La corredora guanyadora de l'edició passada, Marina Guerrero, ha confirmat que tornarà a participar-hi enguany


Presentació samarreta Sant Silvestre

Presentació samarreta Sant Silvestre



La 15a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i la 10a Mini Sant Silvestre ja han obert les inscripcions per poder-hi participar. L’esdeveniment esportiu, ja tradicional de les festes nadalenques a Girona, organitzat per l’Ajuntament de Girona i el Club d’Atletisme Girona, tindrà lloc com cada any el dia 31 de desembre i sortirà a les 18 h tarda des del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, que també serà el punt d’arribada.

Aquest migdia s’ha presentat la samarreta de la 15a edició de la prova a l’Ajuntament de Girona. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Eva Palau; el president del Club Atletisme Girona, Xavier Avellana, i l’atleta Marina Guerrero han participat en l’acte. Guerrero, guanyadora de l’edició 2018 de la Sant Silvestre, ha confirmat que tornarà a participar-hi aquest any.

El recorregut serà de 5 km i les persones participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. La primera sortida de la Mini Sant Silvestre tindrà lloc a les 17.05 h i estarà dividida en tres proves: la que s’adreça a persones nascudes entre el 2014 i el 2015, amb un recorregut de 110 metres; la que s’adreça a persones nascudes entre el 2011, 2012 i el 2013, amb un recorregut de 600 metres, i la que s’adreça a persones nascudes entre el 2008, 2009 i el 2010, amb un recorregut de 1.200 metres. Amb l’objectiu de fomentar la participació i l’activitat física i l’esport, les curses infantils no seran competitives i no hi haurà classificacions. Tothom guanyarà i tothom tindrà una bossa obsequi i una medalla commemorativa. A més, hi haurà inflables, una xocolatada i un servei de guarderia perquè els mares i pares puguin córrer la cursa d’adults.

Les inscripcions es podran fer per Internet fins al dissabte 29 de desembre a les 23.59 h, o bé quan s’assoleixin les 2.000 inscripcions a la cursa d’adults o les 300 inscripcions a la Mini Sant Silvestre. Del dorsal 1 al 400, el preu de la inscripció és de 9 euros; del 401 al 600 és de 10 euros, i del 601 al 2.000, de 12 euros. La inscripció a la Mini Sant Silvestre té un cost de 2 euros. L’obsequi per a les persones participants serà una samarreta tècnica de màniga llarga, a més de la bossa del/de la corredor/a i un sorteig d’obsequis de diferents empreses col·laboradores.

Un any més, la Sant Silvestre tornarà a col·laborar amb la campanya solidària “Nassos Contra el Càncer” amb la donació d’un euro en el preu de les inscripcions.  

Podeu fer les inscripcions i consultar tota la informació al web www.girona.cat/ssilvestre


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...