Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

La Piscina Municipal Uesports de Salt celebra el 15è aniversari ampliant les instal·lacions

+ Notícies  -  28/11/2019  -  16:12

L'equipament suma 2.750 abonats, la meitat dels quals (1.350) són de la vila


5è aniversari Piscina Salt

5è aniversari Piscina Salt



La Piscina Municipal Uesports de Salt celebra aquest 2019 el seu 15è aniversari ampliant les instal·lacions i consolidant l'oferta de l'equipament. En aquesta línia es posa en marxa una nova sala per dur a terme activitats dirigides mentre que la sala de fitness també guanya metres quadrats per tal d'oferir un millor servei als usuaris.

Avui en dia l'Uesports compta amb 2.750 abonats dels quals la meitat, concretament 1.325 són saltencs i saltenques. Aquestes xifres suposen un creixement sostingut un cop es va superar la crisi (entre els anys 2012-2015) i s'apropa als 3.000 abonats de l'any 2011 que suposa el sostre de l'equipament.

D'aquests 2.750 abonats cal esmentar que un 58,5% són dones i, diàriament, se superen els 500 usos de mitjana. Sumant els 15 anys de vida de la instal·lació, la xifra d'usos s'enfila fins a 1.650.533.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, valora molt positivament l'activitat que es realitza a l'equipament i destaca que "s'ha convertit en un referent, no només a Salt, també als municipis de l'entorn".

A l'hora de parlar de l'arrelament de la piscina a la vila, Viñas posa a sobre la taula diferents exemples com "els cursos de natació com a activitat esportiva extraescolar, els 25 membres del projecte Juguem que cada any poden gaudir de les instal·lacions o el programa Fitjove per tal que alumnes dels instituts de la vila puguin fer exercici a les instal·lacions de l'Uesports". Viñas també posa en valor "el conveni de col·laboració entre la piscina i l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES) per a l'ús de les instal·lacions".

Per la seva banda, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, ha volgut destacar "l'exemplar col·laboració entre l'ajuntament i l'entitat que han permès situar la piscina de Salt i totes les instal·lacions que inclou en un model guanyador i entre els tres millors equipaments esportius de les comarques gironines".

Ampliació ambiciosa
L'ampliació de la sala de fitness ha possibilitat augmentar la superfície útil en uns 320 metres quadrats més que sumats als anteriors fan un total de quasi 4.500 metres quadrats. La superfície augmentada està dividida en dos espais, el del nou pis de fitness i una sala més d'activitats dirigides.


Autor: Redacció


#piscina #salt


#piscina #salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...