Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

CaixaBank celebra a Girona una jornada de formació per a accionistes sobre la fiscalitat dels productes d’inversió

+ Notícies  -  22/11/2019  -  14:44

El curs forma part del programa de formació Aula, que té l’objectiu de difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia




CaixaBank ha celebrat al CaixaForum Girona una jornada de formació per a accionistes sobre la fiscalitat dels productes d’inversió. La sessió, on han participat 45 accionistes de l'entitat, ha estat impartida per Albert Sagués, professor de la Barcelona School of Management de la UPF, que ha explicat la fiscalitat específica dels principals productes financers: dipòsits, renda fixa, accions, fons d'inversió, plans de pensions i productes d'assegurances amb exemples per fer més entenedors aquests conceptes. L'objectiu del curs és també la d’introduir als assistents en l'estructura de l'impost sobre la renda, l'impost sobre el patrimoni i l'impost sobre successions, incidint en com es declaren els diferents productes financers en aquests impostos.

La sessió, organitzada per Relació amb Accionistes de CaixaBank, forma part del programa de formació per a accionistes Aula, que té l'objectiu de difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. Aquest any, l'entitat impartirà 14 cursos per tot el territori espanyol en ciutats com Barcelona, Madrid, València o Bilbao. L'objectiu de l'entitat per aquest 2019 era superar els 10.000 accionistes formats a finals d'any, cosa que ja va assolir a tancament del primer semestre.

L'entitat ofereix aquests cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica, que són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME o la Barcelona School of Management de la UPF. Com a novetat, aquest any també s'ha incorporat noves escoles de negoci, com l'Institut d'Estudis Financers o CaixaBank Research, que ha impartit un dels cursos.

A més, CaixaBank va crear a finals de l'any 2018 el programa Webinars Aula, per oferir seminaris de formació online per a accionistes minoristes, i al llarg d'aquest any, l'entitat ha impartit 15 cursos més de formació online.

Amb el llançament l'any 2010 del programa Aula, CaixaBank va ser la primera entitat de l'Ibex en oferir formació als seus accionistes. Des de llavors, més de 10.000 accionistes han participat en les jornades organitzades. A Girona, CaixaBank compta amb més de 23.000 accionistes, que suposen el 3,9% de la base accionarial de l'entitat.

CaixaBank, una banca socialment responsable

Les jornades Aula formen part del Pla de Cultura Financera de CaixaBank, un projecte dissenyat per ajudar els ciutadans a prendre millors decisions en termes financers. Inclou vídeos, publicacions, tallers i altres iniciatives, destinades al públic en general i amb una mirada especial als joves, gent gran i col·lectius vulnerables.

CaixaBank té el compromís de promoure la inclusió financera, d'afavorir que els seus productes i serveis siguin comprensibles i estiguin a l'abast del major nombre de persones perquè entén que és una condició bàsica per aconseguir la igualtat d'oportunitats i lluitar contra l'exclusió social.

CaixaBank és un banc de referència en responsabilitat corporativa, compromès amb el benestar dels territoris on opera. De fet, un dels objectius principals del seu Pla Estratègic 2019-2021 és la gestió responsable i el seu compromís amb la societat. Les iniciatives en aquest àmbit promouen la transparència amb els clients; la cultura i la inclusió financera; l'acció social i el voluntariat; i el finançament sostenible.

Per a CaixaBank, fomentar el coneixement financer, l'estalvi i la previsió social contribueix a construir una societat més justa. En aquest sentit, l'educació financera és un pilar fonamental de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa. L'entitat s'ha reafirmat com un banc diferent i transformador i s'ha esforçat per posicionar-se i potenciar el seu model de banca socialment responsable. CaixaBank busca una rendibilitat sostenible i una gestió coherent amb la seva cultura i els seus valors corporatius centenaris: qualitat, confiança i compromís social. El model contribueix a la solució dels reptes més urgents en matèria econòmica, social i ambiental i respon a reptes globals de la societat.

Trobades corporatives

A més de les sessions formatives, CaixaBank també realitza de forma periòdica trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Al llarg de 2019, CaixaBank ha fomentat aquests actes de proximitat i ha celebrat 27 trobades en les quals ha atès a més de 1.200 accionistes. En 2018 l'entitat va celebrar 17 trobades corporatives en les principals ciutats del país, en les quals va reunir a més de 870 accionistes.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...