Notícies més llegides




La Selva


Maçanet de la Selva

Més d'una setantena de participants assisteixen a la primera trobada comarcal d'empreses i emprenedors de la Selva

La Selva  -  20/11/2019  -  15:25

El conseller d'Empresa del Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé, va valorar molt positivament la jornada i va assenyalar que "la trobada final de Maçanet encara ens ha demostrat més la necessitat que hi havia d'aquest projecte"




Més d'una setantena de persones van assistir a la primera trobada comarcal d'empreses i emprenedors que es va celebrar al teatre La Societat de Maçanet de la Selva. Aquesta primera trobada de networking, que es va celebrar el dilluns el migdia, va ser organitzada pel servei d'Empresa del Consell Comarcal de la Selva.

El projecte 'Microxarxes de comerç local" va néixer fa uns nou mesos –la primera d'aquest any- quan es van organitzar les primeres trobades en l'àmbit local en un total de municipis de la comarca. Després es van fer trobades en cinc zones de la Selva per posar en contacte amb empreses en l'àmbit supramunicipal. I la culminació del projecte ha estat aquest dilluns amb la celebració de la jornada en l'àmbit comarcal.

El conseller d'Empresa del Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé, va valorar molt positivament la jornada i va assenyalar que "la trobada final de Maçanet encara ens ha demostrat més la necessitat que hi havia d'aquest projecte".

Abans del networking el dinamitzador de l'esdeveniment, el formador Carles Martí, va donar algunes pinzellades sobre el futur de les accions de màrqueting. En aquest sentit, Martí creu que les iniciatives que ara porten a terme les grans empreses acaben arribant tard o d'hora al món local.

En el projecte hi han participat un total de 270 empreses entre totes les trobades que s'han anat fent arreu del territori. A partir d'ara, el del Servei d'Empresa de l'ens selvatà elaborarà un directori d'empreses que faran arribar a tots els participants.

De cara l'any vinent, el servei d'empresa del Consell Comarcal de la Selva ja s'ha posat a treballar en un segon projecte que té el mateix objectiu, que no és altre que, posar en contacte empreses i professionals, però amb un format renovat.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...