Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Les firmes Misako i Tiffosi aposten per l'Espai Gironès i s'incorporen a l'oferta del Centre Comercial

+ Notícies  -  18/11/2019  -  13:42

A més, La Sirena, Alain Afflelou, Immotion i Eurekakids han fet inversions importants als locals que tenen al Centre Comercial


Tiffosi

Tiffosi



Dues noves firmes de referència en el sector de la moda i dels complements han decidit apostar per l'Espai Gironès i s'han incorporat a la seva àmplia i variada oferta comercial. Es tracta de Misako , marca pionera en el sector de les bosses i complements, que fa dues setmanes va obrir un nou establiment a l'Espai Gironès. Uns dies abans ho va fer Tiffosi, especialitzada en moda denim, un tipus de roba resistent que està feta principalment de cotó i amb la qual es fabriquen els pantalons texans.

Misako va obrir la seva primera botiga física l'any 1998 a Barcelona i actualment compta amb més de 200 botigues a Espanya, Portugal i França i segueix ampliant el seu mercat tota Europa. També opera online. A Misako, cada temporada s'ofereixen àmplies col.leccions de bosses, moneders, maletins, bosses de viatge i altres complements a preus molt assequibles per al gran públic.

El nou establiment de Tiffosi a l'Espai Gironès és el primer que la companyia portuguesa obre a l'àrea urbana de Girona.

Per altra banda, en les últimes setmanes diverses marques han fet importants inversions en els establiments que tenen a l'Espai Gironès. És el cas d' Immotion ( de monocicles, bicicletes i patinets elèctrics entre altres),i Eurekakids ( especialitzada en jocs educatius) que han renovat els seus locals apostant per estructures més modernes i diàfanes , enfocades a donar un millor servei als clients. Eurekakids, a més, ha renovat totalment la seva imatge. La firma de productes congelats La Sirena i l'òptica Afflelou, també han fet reformes i han canviat la seva ubicació en el Centre Comercial . Afflelou està situat ara a la Plaça del Foc i La Sirena a l'entrada que dona al carrer del Pla de Salt.

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat molt satisfet per la incorporació de noves marques al Centre Comercial " estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com Misako i Tiffosi i per les renovacions d'establiments impulsades recentment que permeten oferir millors serveis als clients i consolidar una aposta per l'Espai Gironès de marques de referència. Això ens aporta un valor afegit i permet que el Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta així com millorar l'actual".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...