Notícies més llegides



La Selva


Riudellots de la Selva

L'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva anuncia la gratuïtat dels llibres de text pel curs 2020/2021

La Selva  -  11/11/2019  -  14:05

Aquesta aposta neix amb l'objectiu de donar compliment a una de les línies estratègiques de mandat de l'equip de govern: posar a disposició els recursos públics a favor d'inversions estratègiques com és, indiscutiblement, l'ensenyament públic en la seva etapa bàsica


Ajuntament de Riudellots

Ajuntament de Riudellots



Amb la voluntat de garantir la completa gratuïtat de l'ensenyament públic a Riudellots, la regidora d'Ensenyament, Cristina Pineda, ha confirmat l'aposta d'aquesta àrea de preveure al pressupost municipal per a l'exercici 2020 una partida pressupostària suficient per a l'adquisició de tots els llibres de text per a les famílies de l'Escola de Riudellots així com la renovació dels materials i recursos pedagògics de la Llar d'Infants.

Aquesta aposta neix amb l'objectiu de donar compliment a una de les línies estratègiques de mandat de l'equip de govern: posar a disposició els recursos públics a favor d'inversions estratègiques com és, indiscutiblement, l'ensenyament públic en la seva etapa bàsica.

En aquest sentit, Pineda ha explicat que des de l'equip de govern, amb la materialització d'aquesta inversió es pretén alleugerir les càrregues econòmiques de les famílies derivades de l'escolarització, proporcionar el millor material pels nens i nenes de Riudellots i garantir un cicle de vida complet d'aquest material.

Per afavorir la continuïtat d'aquest material, no es descarta reutilitzar-lo per a noves promocions, sempre que els respectius centres decideixin la continuïtat dels mateixos materials.

L'execució d'aquesta inversió serà comunicada a les AMPA de la Llar d'Infants i de l'Escola, en el moment en què es conegui el material que cal adquirir així com el nombre d'unitats necessàries pel curs 2020/21, amb la finalitat de coordinar-ne el repartiment i entrega a totes les famílies.

Amb aquesta actuació, l'equip de govern dona compliment a un dels compromisos electorals nuclears, basats en el foment i millora de l'Ensenyament al municipi i el suport amb les famílies, juntament amb una política fiscal justa situant el tipus impositiu de l'impost sobre béns immobles urbans i rústics al mínim legal.


Autor: Redacció


#riudellots #llibres


#riudellots #llibres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...