Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

El cicle de tallers de mobilitat internacional 'El Rodamón' presenta una desena edició amb més activitats que mai

Actualitat Girona  -  06/11/2019  -  11:15

En total s'oferiran 13 propostes destinades a informar el jovent sobre experiències a l'estranger per treballar, estudiar, fer un voluntariat o millorar el seu coneixement d'idiomes




La desena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón” eixampla la seva programació i oferirà un total de 13 activitats destinades a informar el jovent sobre experiències a l’estranger per treballar, estudiar, fer un voluntariat o millorar el seu coneixement d’idiomes. A més, aquest any la iniciativa s’adaptarà per primera vegada al curs escolar i començarà aquest dijous, dia 7 de novembre, en comptes de fer-ho el mes de febrer com era habitual.

El cicle s’allargarà fins al juny i tancarà el dia 18 amb la segona edició del Rodamons Fest, un festival multicultural en un espai únic i amb un enfocament divertit i festiu, que té per objectiu crear xarxa entre aquelles persones que han fet estades a l’estranger i les que tenen ganes de fer-ho.

Pel que fa al contingut de les propostes, la desena edició d’“El Rodamón” destacarà per la seva singularitat a l’hora de parlar sobre diferents alternatives de mobilitat. Durant vuit mesos, es donaran a conèixer noves formes de viatjar més enllà de les convencionals per obrir mirades i oferir nous recursos, i també s’oferiran xerrades sobre viatges amb veler o rutes sobre quatre rodes, es projectarà el documental “Ladack: les portes del cel”, o fins i tot, es farà un taller d’escriptura per conèixer-se a un mateix després d’haver viatjat.

A banda, el cicle oferirà un taller per preparar una entrevista en anglès i conferències sobre la descoberta del món. D’una banda, els nois i noies joves podran descobrir oportunitats per marxar a través d’iniciatives solidàries, per fer-ho essent menors d’edat o amb pocs diners. De l’altra, hi haurà xerrades especialitzades en determinats països, concretament es parlarà sobre experiències i opcions per viatjar a Cuba, Colòmbia, Nova Zelanda, Xina i, en general, el sud-est asiàtic.

Totes les propostes aniran a càrrec de persones conferenciants, organitzacions o entitats del país d’origen, i de jovent que relatarà la seva pròpia experiència. Les activitats seran gratuïtes i amb inscripció prèvia a través del web www.girona.cat/estacio.

Podeu trobar tota la informació al web www.elrodamon.cat, el portal del servei de mobilitat internacional de L’Estació Espai Jove.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...