Notícies més llegides




Esports


Blanes

El regatista català Carlos Ordóñez (Club Vela Blanes), lidera provisionalment el Campionat d'Espanya

Esports  -  02/11/2019  -  20:11

15 nusos de vents del sud permeten completar tres proves del Campionat d'Espanya de la classe Finn. Els favorits, que ja mostren les seves credencials, celebren el dia de sol i vent, i es preparen per la jornada dominical on es decidirà tot




El vent va trigar a aparèixer però finalment, a migdia, el lleveig va fer acte de presència per alegria dels regatistes. Tres proves amb vents entre 15-18 nusos del 220 han permès navegar 3 mànegues que ja han deixat entreveure els favorits al títol final.

Es va posar el dia per a valents quan poc abans de la una del migdia es va presentar sense avisar un vent del sud que va arribar a assolir els 20 nusos. Al llarg del dia es van anar establint en uns 15 constants del SE que finalment han permès la realització de les 3 proves.

Al final de la jornada els favorits comencen a deixar aclarida la classificació. Carlos Ordóñez, el regatista local del Club Vela Blanes, es situa al capdavant del Campionat d'Espanya, mentre l'argentí Olezza prenc el comandament de la classificació general a falta de la jornada dominical. Ordóñez ha aprofitat els UFD de dos dels favorits: Gorostegui i Guitián per situar-se provisionalment amb el liderat. El càntabre i l'andalús no li posaran fàcil demà al regatista del club gironí.

Quan encara està tot per decidir, la jornada de demà es presenta de lo més interessant; i més si tenint en compte les previsions que auguren vents forts, i que amb una prova més els favorits podran descartar una de les mànegues.


Autor: Jose Luís Yubero / GN


#vela #blanes


#vela #blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...