Notícies més llegides



Política


Barcelona

Salvador Illa anuncia la presència de Pedro Sánchez aquest dimecres a les 19h a Viladecans i en l'acte final de campanya, divendres 8 de novembre

Política  -  28/10/2019  -  13:56

En aquest sentit, considera que els socialistes "som l'única força política amb un projecte per a Espanya, amb un full de ruta clar per fer front als grans reptes que el país té per davant."


Salvador Illa

Salvador Illa



El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha presentat aquest matí en roda de premsa el nou cartell de la campanya per les eleccions del 10N, que amb el lema 'Ara sí' aplega Pedro Sánchez amb els dos candidats al Congrés i al Senat, Meritxell Batet i Manuel Cruz. Illa ha explicat que Espanya "necessita un govern fort que, sense hipoteques, pugui avançar i culminar amb les reformes que s'ha proposat. Espanya i Catalunya necessiten un govern progressista, estable i coherent". En aquest sentit, considera que els socialistes "som l'única força política amb un projecte per a Espanya, amb un full de ruta clar per fer front als grans reptes que el país té per davant."

El secretari d'organització socialista també ha anunciat la presència del president en funcions del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, a Catalunya en un acte que se celebrarà a Viladecans aquest dimecres a les 19h, així com en l'acte final de campanya, divendres 8 de novembre a Barcelona, fet que, per Illa "mostra el convenciment ferm que els i les socialistes tenim en la nostra proposta per Catalunya i el conjunt d'Espanya".

Preguntat per la carta que Junqueras ha dirigit a Miquel Iceta, Illa li reclama que "s'atreveixi a dir la veritat als catalans. Dir-los que no hi ha una majoria social independentista i que, com han dit companys seus com Forcadell, els va faltar empatia amb els no independentistes". Pel secretari d'organització del PSC "a Catalunya anirien millor les coses si els polítics es comprometessin a no mentir i a unir i no dividir".

Finalment, Illa ha informat que Meritxell Batet estarà absent en aquests dies de la precampanya per prescripció mèdica però que previsiblement es podrà incorporar de manera progressiva a la campanya, que s'inicia aquest dijous a la nit.


Autor: Redacció


#pedrosanchez


#pedrosanchez





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...