Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

La Creu Roja, Mascotrans Logístics i 'la Caixa' fomenten la contractació de persones en risc d'exclusió social a Girona

+ Notícies  -  15/10/2019  -  14:41

En els últims tres anys, s'ha treballat conjuntament per a la promoció de la inserció laboral i per a la promoció dels ODS




La Creu Roja a Girona i l'empresa Mascotrans Logístics, s.l. han signat un conveni de col·laboració dins del marc del Programa Incorpora de "la Caixa" amb l'objectiu de facilitar la inserció sociolaboral de persones amb majors dificultats per trobar feina.

Amb aquesta signatura, es formalitza, doncs, la relació entre l'empresa i l'organització humanitària que, després de tres anys d'establir sinergies i col·laboracions en temes d'ocupació, ha significat millores en l'ocupabilitat.

La Creu Roja a Girona, a través del seu Servei d'Ocupació, duu a terme el Programa Incorpora de "la Caixa" a la demarcació juntament amb una quinzena d'entitats socials més. Aquest programa promou la dinamització del mercat de treball gràcies a la col·laboració del teixit empresarial. Aquest 2019, la Creu Roja a Girona ha treballat dins el Programa Incorpora amb 70 empreses, que han permès la generació de 50 ofertes de treball i 48 contractacions.

Per la seva part, l'empresa Mascotrans Logístics s'ha implicat en projectes com aquest perquè faciliten a les empreses els serveis d'intermediació laboral i una formació ocupacional a mida, alhora que els permet d'exercir activament la seva Responsabilitat Social Corporativa alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que estableix l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.


Autor: Redacció


#girona #creuroja


#girona #creuroja





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...