Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb l'Escola Esportiva i Cultural Girona Est per fer de l'esport un instrument d'integració i cohesió

Actualitat Girona  -  11/10/2019  -  18:20

L'acord de col·laboració s'ha signat a l'oficina que CaixaBank té a Vila-Roja, un dels barris que se'n beneficiaran




El director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª González, i el representant de la Fundació Marlex, Jaume Sanabras, han signat avui a l'oficina de CaixaBank al barri de Vila-Roja el conveni pel qual l'Obra Social "la Caixa" col·laborarà amb el projecte de l'Escola Esportiva i Cultural Girona Est, que té com a objectiu introduir l'esport i altres disciplines com a eines de transformació social dins els barris de Girona Est.

El projecte vol promoure la pràctica de l'esport entre els nens i nenes i que l'activitat esportiva esdevingui una eina per a treballar aspectes relacionats amb els hàbits, els valors, les relacions i l'acceptació de les normes. Es tracta d'un programa en el qual col·laboren la Fundació Marlex, l'Ajuntament de Girona, el Girona Futbol Club i que gestiona l'entitat social AASS.

El sector de Girona Est, té un alt índex de pobresa i exclusió social que afecten especialment a la població infantil i juvenil. Els barris que formen Girona Est – Font de la Pólvora, Vila-Roja, Grup Sant-Daniel, Mas Ramada i La Creueta –situats a la perifèria de Girona, apleguen una gran varietat de cultures i persones de procedència diversa.

Aquesta col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" s'emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Girona per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.

Obra Social: 545 milions de pressupost

El compromís de l'Obra Social "la Caixa" amb les necessitats de la societat en la qual duu a terme la seva activitat financera i amb el benestar de les persones, un dels seus trets més definitoris des del seu naixement el 1904, continua sent més vigent que mai. L'entitat treballa amb un objectiu ineludible: contribuir a la construcció d'una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més ho necessiten.

D'acord amb aquests principis i objectius, l'entitat manté el 2019 la mateixa voluntat de consolidar i intensificar la tasca de l'Obra Social. Això es tradueix en un augment del seu pressupost fins a assolir els 545 milions d'euros.

La inversió s'enfoca prioritàriament al desenvolupament de programes socials amb vocació transformadora. La lluita contra la pobresa infantil, el foment de l'ocupació entre col·lectius vulnerables, l'envelliment actiu i saludable de la gent gran i l'atenció a les persones amb malalties avançades continuen sent les línies prioritàries de treball. L'aposta per la recerca i el coneixement, com també el suport a la cultura, són també signes d'identitat de la institució.


Autor: Redacció



#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...