Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Raul Black: 'La qualitat dels mags que venen han consolidat el Besalú Màgica'

Besalú, Vila Comtal  -  09/10/2019  -  14:08

El festival internacional de màgia de la vila comtal se celebrarà de l'11 al 13 d'octubre i comptarà amb noms rellevants com el del Gran Premi Mundial Miguel Muñoz


Raul Black

Raul Black



Els impossibles i els espectacles carregats d’il·lusió es tornen a citar aquest cap de setmana a la vila comtal de Besalú. I és que de l’11 al 13 d’octubre la localitat garrotxina acollirà la setena edició del Besalú Màgica, un festival internacional que arribarà amb novetats i amb un ampli programa d’activitats i propostes dirigit a tots els públics. “La màgia que arriba és bona i la gent que ve a fer-la, també”, explica Raül Faig, àlies Raul Black, un dels organitzadors del certamen, per explicar la fórmula de l’èxit del format.

Enguany l’esdeveniment arriba a la seva setena edició. Això significa que ja està plenament consolidat?

Raul Black: Sí, el Besalú Màgica té molt d’èxit cada any, però tampoc hi ha un secret que expliqui aquesta bona rebuda. Simplement, la màgia que arriba és bona i la gent que ve a fer-la, també. És com tot, de fet: si muntes un festival de música i els artistes que venen no són bons, segurament durarà poc. En el nostre cas, la consolidació és per la bona qualitat dels mags que venen actuar, i a partir d’aquí també hi ajuda el format del festival i les activitats, és clar.

Com es presenta l’edició d’aquest any?

R. B.: Molt bé, sembla que tot funciona molt bé i fins i tot diria que millor que d’altres anys, però només és una percepció. Procurem seguir sempre la mateixa metodologia, les mateixes pautes: la Gala de Mags Internacionals de dissabte al vespre, on venen els mags que són premiats internacionalment, és l’activitat que dona més prestigi al Besalú Màgica, fa que tingui més qualitat. La resta d’espectacles serveixen per arrodonir-ho, tot hi ajuda molt. 

Entre les activitats al carrer hi ha la ‘Màgia a un pam del nas’.

R. B.: Sí, cada any intentem fer alguna cosa diferent. Per exemple, l’any passat hi havia un circ de puces, dirigit a un públic reduït d’unes 30 o 40 persones, i aquest any hem afegit aquest espectacle, màgia de molt a prop a càrrec d’un dels professors de l’Acadèmia Mag Lari. El que volem és anar incorporant aquest tipus de màgia que s’escapi una mica dels espectacles més habituals.

Quins són els plats forts d’enguany?

R. B.: Per mi els dos espectacles a tenir en compte són, d’una banda, la Gala de Mags Internacionals, on destacarà per exemple Miguel Muñoz, que no només ha estat campió mundial sinó també Gran Premi Mundial, és a dir, el millor de tots, i per altra banda, la Gala Familiar de diumenge a la tarda, on hi haurà el Mago Migue, el deixeble i successor de Juan Tamariz, que amb 76 anys encara és el millor del món. A banda d’això, també és interessant el Sopar Màgic, que té un format interessant, més familiar i més de màgia de saló.

Més enllà d’això, hi ha un bon nombre d’espectacles al carrer i altres activitats paral·leles gratuïtes. 

R.B.: Sí, això apropa la màgia a la gent i fa que en els carrers hi hagi molta màgia i que hi hagi un bon ambient, en definitiva. També permet viure la màgia d’una altra manera, perquè els espectacles al carrer són diferents dels que es poden fer a un recinte tancat, per exemple. 


Autor: Redacció


#besalu #besalumagica


#besalu #besalumagica





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...