Notícies més llegides




Editorial


Salt

Unes 400 persones a la signatura de Miki Núñez del seu primer disc

Editorial  -  08/10/2019  -  18:16

Des d'Espai Gironès destaquen la seva satisfacció "per poder acollir un acte com aquest en col·laboració amb Fnac i de poder rebre un artista conegut"


Espai Gironès

Espai Gironès



Miki Núñez ha estat present avui a l'Espai Gironès firmant exemplars del seu primer disc "Amuza". L'acte, organitzat per Fnac i el Centre Comercial, s'ha dut a terme en un espai habilitat a l'entrada principal de l'Espai i ha estat un gran èxit, amb unes 400 persones que han fet cua per conèixer de prop Miki Núñez.

Abans, el cantant de Terrassa ha participat en un petit meet&greet amb cinc fans guanyadors del concurs que prèviament s'ha fet a través de les xarxes socials del Centre Comercial.

Des d'Espai Gironès destaquen la seva satisfacció "per poder acollir un acte com aquest en col·laboració amb Fnac i de poder rebre un artista conegut". Aquestes iniciatives permeten al Centre Comercial ser a prop de la cultura, la música i la gent jove.

El debut discogràfic de Miki Nuñez arriba després del seu pas pel concurs de televisió Operación Triunfo i d'haver estat escollit pel públic per representar a Espanya al passat festival d'Eurovisió amb "La venda".
El cantant de Terrassa és un des artistes amb més futur de l'escena musical actual. "Amuza" és un fidel reflex de la personalitat i estil del seu autor, a on dins dels seus 13 temes es pot trobar una gran diversitat de ritmes i composicions.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...