Notícies més llegides




+ Notícies


Riudellots de la Selva

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva rebaixa un 20% l'IBI en les ordenances fiscals pel 2020

+ Notícies  -  24/09/2019  -  14:04

Les ordenances s'han aprovat inicialment amb els vots a favor de l'equip de govern (Junts per Riudellots) i l'abstenció de l'oposició (ERC)




Amb els vots favorables de l'equip de govern (Junts per Riudellots) i l'abstenció del grup municipal d'ERC a l'oposició, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat inicialment la modificació de les ordenances fiscals pel 2020 on en destaca, la rebaixa d'un 20% de l'Impost de Béns Immobles (IBI), pel que fa als béns de naturalesa urbana.

El portaveu del grup municipal de Junts per Riudellots, Xevi López va explicar que "aquesta rebaixa és fruit d'un dels compromisos amb la ciutadania adoptats durant la darrera campanya electoral".

En aquest sentit López va explicar que "s'han plantejat una rebaixa del 20% del tipus impositiu, situant l'IBI en el 0,4032%, i que aquesta rebaixa es troba al llindar del mínim que permet la Llei per aquest tipus d'impost".

Aquesta mesura, ha recordat López, "s'ha pogut realitzar gràcies a la bona salut de les arques municipals de l'Ajuntament i que només afecta l'IBI dels béns de naturalesa urbana, ja que els de naturalesa rústica ja estan fixats al mínim que estableix la Llei i no es poden rebaixar més i els de naturalesa especial (com per exemple autopistes) es mantenen a la part alta.


Autor: Redacció


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...