Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles inverteix més de 58 mil euros en millores a les escoles aquest estiu

Pla de l'Estany  -  12/09/2019  -  16:48

Més de 3.700 alumnes de primària i secundària han iniciat avui el curs escolar a la ciutat


Obres escoles

Obres escoles



Banyoles ha invertit més de 58.900 euros en millores a les escoles de la ciutat durant aquest estiu. Les principals inversions s'han centrat a canviar els tancaments d'aules de l'escola Baldiri Reixac i en els fonaments per al nou mòdul de l'escola Camins, amb unes inversions de 12.000 euros cadascun.

Per al nou mòdul de l'escola Camins, que entrarà en funcionament en els propers dies, l'Ajuntament ha finançat amb 12.705€ els treballs per fonamentar-lo, mentre que la Generalitat ha gestionat la instal·lació del mòdul. Durant aquests dies s'executarà la connectivitat interior per integrar-lo dins els espais de l'escola.

En el cas de l'escola Baldiri Reixac, s'han canviat les finestres de diferents aules del centre per 12.138,72€. També s'han invertit 7.780,30€ a arranjar els patis d'educació infantil i primària i a instal·lar un arbre a l'escola La Draga; 5.903,14€ per millorar els parallamps a totes les escoles; 4.053,50€ en l'arranjament del passeig d'entrada a l'escola Can Puig; 2.809,62€, en millores a la cuina de l'escola Pla de l'Ametller o 2.186,90€, en reformes dels lavabos exteriors del mateix centre.

En els propers dies s'invertiran també 5.616,07€ per millorar el paviment vinílic de l'aula psicomotricitat de l'escola Pla de l'Ametller.

La regidora d'Educació, Ester Busquets, ha destacat que els treballs de millora "s'han executat donant resposta a les demandes dels centres i complementen les tasques de manteniment que ja es fan durant el curs escolars als edificis de les escoles".

Nou curs escolar

Un total de 3.703 alumnes han iniciat avui el nou curs escolar als centres educatius de Banyoles, d'aquest 2.179 ho han fet en centres d'educació infantil i primària i 1.524, a l'ESO. Aquest curs 229 alumnes s'incorporen a educació infantil a P3, en els 10 grups (9 públics i 1 privat) que tenen les escoles de Banyoles i 372, a primer d'ESO, en els 13 grups (12 públics i 1 concertat) dels instituts de la ciutat.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...