Notícies més llegides



Política


Barcelona

Junqueras diu a un mitjà francès que es va quedar a Catalunya 'per responsabilitat amb els ciutadans i coherència'

Política  -  11/09/2019  -  09:54

El republicà avisa que ERC no rebrà lliçons d'independentisme de ningú després de 88 anys d'història


Junqueras

Junqueras



L'exvicepresident del Govern Oriol Junqueras ha explicat en una entrevista al mitja francès 'La Depêche du Midi' que es va quedar a Catalunya l'any 2017 i va presentar-se davant dels tribunals "per sentit de responsabilitat amb els ciutadans i coherència". També ha aprofitat per avisar que ERC no rebrà lliçons d'independentisme de ningú després de 88 anys d'història, i ha recordat que en aquest temps, ell no és el primer líder del partit que està empresonat per les seves idees. "Quin altre partit pot dir el mateix?", ha preguntat. Sobre la Diada, ha indicat que els ciutadans sortiran als carrers per defensar els drets i llibertats de Catalunya, per explicar al món que volen una república però que també són "respectuosos" amb els que pensen diferent. "La Diada és una festa per a tots, pels que volen la independència i pels que no la volen", ha afegit.


Junqueras ha defensat que ara toca ampliar la base independentista, i mentrestant governar bé, aportant solucions als problemes dels catalans. "Serem capaços d'arribar a la independència només si som capaços de donar resposta als problemes de la societat", ha afegit.

En preguntar-li si facilitarà la investidura de Pedro Sánchez, ha opinat que el que està fent el socialista per guanyar vots és "irresponsable". L'ha advertit que "l'arrogància i la superioritat no són mai bones conselleres" i que això li pot costar molt a ell i també a la societat. ERC, ha dit, no facilitarà mai un acord entre les dretes de l'Estat.

Sobre la sentència del Suprem que arribarà properament, s'ha mostrat convençut que serà absolt, i s'ha preguntat com pot ser delicte instal·lar urnes perquè la gent voti.


Autor: Acn


#junqueras #11s #diada2019


#junqueras #11s #diada2019





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...