Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

CaixaBank i la Plataforma Tecnològica del Vi signen un conveni de col·laboració per potenciar la innovació en el sector vitivinícola

+ Notícies  -  05/09/2019  -  11:33

A través de l'acord es promouran accions i activitats conjuntes dirigides al col·lectiu professional vinculat al sector




CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb la Plataforma Tecnològica del Vi amb l'objectiu de posar en marxa línies de cooperació conjuntes que contribueixin a promoure la innovació en el sector vitivinícola. A partir d'aquest conveni, que CaixaBank articula a través d'AgroBank, la seva línia de negoci dirigida al sector agrari, es promouran diferents accions i activitats orientades a tot el col·lectiu professional que està vinculat directament o indirectament a l'activitat del sector del vi.

La signatura del conveni ha estat a càrrec de Carme Sabrí, directora d'AgroBank, i Mireia Torres, presidenta de la Plataforma Tecnològica del Vi. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís d'ambdues entitats de donar suport a les necessitats particulars del sector vitivinícola i impulsar la innovació com a motor de la seva activitat econòmica. L'acord es materialitzarà a través de sessions, jornades o reunions conjuntes en les quals s'oferirà formació en matèria d'innovació, es divulgaran projectes d'R+D+i i es posaran a la disposició del sector els productes de finançament que des d'AgroBank s'ofereixen per promoure la inversió de les empreses vitivinícoles en innovació.

L'acord de col·laboració, a més, contempla la participació de CaixaBank en el Premi PTV d'Innovació, que té com a objectiu donar visibilitat i posar en valor l'activitat innovadora dels socis de la Plataforma Tecnològica del Vi, a través del reconeixement als seus projectes d'R+D+i, consorciats o individuals, desenvolupats tant en l'àmbit nacional com internacional. En aquesta edició, el Premi PTV d'Innovació inclourà un Premi -en metàl·lic- a la categoria "Jove Investigador" que anirà destinat a reconèixer i impulsar la producció científica del sector del vi al nostre país i que estarà patrocinat per Agrobank. La PTV també concedirà aquest any un "Premi Honorífic", dirigit a grans professionals del sector amb una trajectòria notable en l'àmbit de la innovació.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...