logo
Imprimir
30-08-2019 | 15:26hs
•EL RIPOLLèS

Substitució dels contenidors soterrats de recollida selectiva ubicats a la plaça gran de Ripoll

En el transcurs de les obres es pot produir alguna afectació puntual de trànsit però s'evitarà, en la mesura del possible, fer-ho en hores puntes

El dilluns 2 de setembre iniciaran les obres de substitució dels contenidors soterrats de recollida selectiva ubicats a la plaça gran. Les tasques, que tindran una durada aproximada d'una setmana, substituiran els actuals per uns amb més capacitat i que tindran una major higiene que els actuals. De la mateixa manera aquesta actuació permetrà homogeneïtzar tots els models de contenidors del municipi.

Per evitar que els veïns s'hagin de desplaçar a tirar les escombraries en altres punts mentre duri l'obra, s'ubicarà una illeta de contenidors externs, a la vorera d'enfront on estan ubicats ara, és a dir just a davant de Can Vaquer. Aquests contenidors ja s'instal·laran aquest cap de setmana.

En el transcurs de les obres es pot produir alguna afectació puntual de trànsit però s'evitarà, en la mesura del possible, fer-ho en hores puntes. L'Ajuntament demana la comprensió dels veïns i veïnes i els dóna les gràcies per avançat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/99452_-ub-tituciodel-contenidor-oterrat-derecollida-electivaubicat-alaplacagranderipoll-2.htm